GTS Adriatic d.o.o. > Dot peen makina gdhendëse SIC Marking

SIC Marking e-mark/e-mark XL

E-Mark është i lëvizshëm, me bateri, dhe një pistoletë mobile plotësisht e thjeshtë për të shënuar! Në sajë të baterisë së fuqishme 18V Lithium Ion rechargeable, e-markë nuk ka kabllo që mund të rrezikojë një goditje elektrike. Lehtë dhe…

p63 marking gun

SIC Marking E1 P63/E1 P123

E1 P123 dhe E1 P63 janë të lëvizshme, duke i lejuar operatorit të krijojë një etiketë me shenjë të fortë dhe të saktë të drejtpërdrejtë në çdo material. Materiali i tij i lehtë dhe kompakt e bën atë ideal për të shënuar të rënda ose të mëdha komponentët…

SIC Marking E10 P63/E10 P123

Këto janë shënjuese portative portative të dizajnuara për t’u përdorur me kontrolluesin E10. Ideale për shënimin e pjesëve të mëdha, të vështira për t’u arritur, dhe paneli i tyre i lakuar i përparmë siguron një shenjë të fortë në banesë …

SIC Marking EC1

Pajisja e shënimit EC1, prodhuesi i shënimit SIC, është projektuar për të shënuar materialin e fortësisë dhe dendësisë deri në 62 Hrc. Materialet që mund të shënohen janë metal, plastikë, dru, … EC1 është një model desktop…

SIC Marking E10 C153/E10 C303

Këto makina të fuqishme të markimit që janë fiksuar në bartës me shpejtësinë dhe fortësinë e tyre nuk sakrifikojnë saktësinë e pikave. Pajisur me një aks automatik Z, C153 lehtë do të etiketojë përbërësit prej plastike ose çeliku…

SIC Marking E10 R serie

Komponentët e brendshëm të makinës mbrohen nga një strehim i fortë çeliku, ndërsa shakullat fleksibile lejojnë përdorimin e vazhdueshëm industrial. Cilësia dhe saktësia…

SIC Marking E-smart

E-Smart është “ALL-IN-ONE”. Është projektuar për t’u integruar lehtësisht në një mjedis industrial në sajë të kontrollorit elektronik të vendosur në kokën e shënuesit. Mund të montohet në një linjë prodhimi, një ishull robotik, një stol testimi …