Peshuesit e kontrollit WIPOTEC karakterizohen nga saktësia më e lartëshpejtësitë më të larta, duke mundësuar rrjedhje jashtëzakonisht të lartë të produktit dhe rritje të efikasitetit të linjës. Zonat tipike të aplikimit parandalojnë mbushjen dhe mbimbushjen, duke rezultuar në mbrojtjen e markës dhe uljen e kostos për shkak të më pak dhënies së produktit. Trajtimi i thjeshtë dhe intuitiv i makinerive lejon periudha të shkurtra njohjeje dhe përdorim pa probleme.

checkweighing-foldingboxes

EC-E: Aplikime të thjeshta, RAPORTI PTRFUNDIMTAR I ICEMIMIT OPTIMAL

Me EC-E ne i ofrojmë klientit një makinë të nivelit të hyrjes që, megjithë pozicionimin e saj në çmim, ofron cilësi të lartë, besueshmëri dhe rrugëdalje deri në 150 copë / min. Makina standarde modulare është projektuar për aplikime të thjeshta dhe dallohet nga masa me operim të thjeshtë, të saktë.

HC-M: PERFORMANCA E LART N A FUSHA T MID APLIKIMIT MIDRANGE

Performanca e lartë në gamën e mesme të aplikimeve me dalje deri në 250 copë / min është e garantuar nga HC-M, i cili është produkti ynë më i shitur në të gjithë botën. Së bashku me performancën, ajo dallohet nga numri më i madh i pajisjeve standarde dhe opsioneve softuerike për monitorimin 100% të produkteve, sipas direktivës Prepackage. Sigurisht, HC-M është gjithashtu në dispozicion si një variant WD në IP69k për mjedise shumë të lagështa dhe plotëson kriteret më të kërkuara të konformitetit.

checkweigher-hc-a-front-view

HC-A: NJ UNSIA E LART E P ENDRFUNDUAR P RR RREGULLIN E M B T MADH T APLIKIMEVE

Seria HC-A ofron një spektër të tërë të superlatimeve teknologjike. Në varësi të aplikimit, ai arrin një prodhim prej 650 copë / min dhe është i lehtë për t’u integruar kudo që besueshmëria, saktësia dhe shpejtësia më e lartë të ju japin një avantazh të rëndësishëm produktiviteti Pothuajse nuk ka ndonjë kufizim në modularitetin dhe personalizimin e makinave HC-A, ato përdoren kryesisht në sektorin e ushqimit dhe farmaceutikës dhe janë gjithashtu të përsosur në mënyrë të shkëlqyeshme për aplikime komplekse të korsive të shumëfishta ose peshimin ultra të shpejtë të produkteve shumë të lehta siç janë pilulat individuale ose paketat e shkopinjve.

Përfitimet tuaja nga përdorimi i peshuesve tanë të kontrollit:

  • Qelizat e peshimit të Wipotec EMFR gjenerojnë shpejtësi deri në 650 copë/min
  • Modulariteti për aplikacione të personalizuara
  • Rezultatet e sakta të mbushjes duke reduktuar TCO-në
  • Funksionim i lehtë, miqësor për përdoruesit
  • Konformiteti GMP dhe dizajni higjienik

NUK JENI I SIGURT CILA ZGJIDHJE DO TË ISHTE E MIRË PËR JU?

Na tregoni më shumë për produktin tuaj, peshën dhe tolerancat e tij dhe ne do t’ju ndihmojmë të zgjidhni zgjidhjen më të mirë!

Rreze-X ndotja e zbulimit