SIC Marking E-touch

Sistemi i shënjimit portativ e-touch lejon identifikimin e pjesëve duke përdorur teknologjinë dot peen. Ky proces siguron shënjim të besueshëm dhe të pandryshueshëm direkt në material. Shënimi (teksti, logoja, kodi i matricës së të dhënave 2D dhe kodi QR) përcaktohet nga një sërë pikash të prodhuara nga një majë shkruese karabit tungsteni e montuar në një montim goditës elektromagnetik.

NJË EKRAN I OPTIMIZUAR me prekje

E-touch përfshin një ekran me prekje me ngjyra që ofron programim të bazuar në ikonë miqësore për përdoruesit. Ndërfaqja ergonomike dhe e lëngshme lejon programimin me dy duar ashtu si një smartphone. Ekrani i tij me prekje mund të përdoret gjithashtu me ose pa doreza, duke e bërë atë të përshtatshëm për përdorim në një mjedis industrial. Funksioni SEE&MARK, një dritare shikimi në shkallë të plotë 1:1, ju lejon të shikoni paraprakisht shënimin saktësisht siç do të aplikohet në pjesën.

MË TË LIDHUR DHE MË KOMPAKTE

E-touch integron kontrolluesin e tij dhe ekranin me prekje dhe nuk kërkon një kuti shtesë për ta mbajtur. Me peshë më pak se 2 kg dhe me një gjurmë të vogël prej 220 x 210 x 125 mm, e-touch është portativi më kompakt dhe më i lehtë në treg. Sidoqoftë, është shumë i fortë dhe i ngurtë falë strukturës së tij të brendshme metalike. Përveç kësaj, ajo ka një dorezë ergonomike dhe një ekuilibër të shkëlqyer të peshës, duke ofruar manovrim të jashtëzakonshëm.

NJË SISTEM REVOLUCIONAR I PLAKAVE TË PËRPARA TË NDËRKOSHËM

E-touch ka 3 pllaka të përparme që e lejojnë atë të përshtatet me konfigurimet e shumta të shënjimit. Pllaka standarde e përparme, e projektuar posaçërisht për të shënuar pjesë të sheshta ose cilindra. Pllaka e përparme magnetike është përshtatur në mënyrë të përkryer për shënimin e pjesëve metalike.

Së fundi, pllaka e përparme e reduktuar e rregullueshme mund të përdoret për shënimin e pjesëve të vogla, gropave ose zonave të vështira për t’u aksesuar. Shkathtësia e ofruar nga këto 3 pllaka të ndryshme të përparme e lejon atë të shënojë një pjesë të madhe të pjesëve të klientëve pa nevojën për një kolonë, gjë që shpesh rezulton të jetë e rëndë dhe jopraktike kur kërkoni lëvizshmërinë e një sistemi portativ.

Risia e madhe e pllakës së përparme është sistemi i tyre i fiksimit. Kjo bëhet duke përdorur një sistem magnetik që është unik në treg dhe ju lejon të kaloni nga njëra anë në tjetrën shumë shpejt.