Anser printera me bojë termale

GTS Adriatic d.o.o. > Anser printera me bojë termale

Anser printer me bojë termike U2 DIESEL

Integrimi i cilësisë, kursimeve dhe efikasitetit! Fisheku eliminon çdo servis shtesë të kokës së printimit; pa mirëmbajtje me kosto të reduktuara në mënyrë drastike. Ajo karakterizohet nga një …

Anser printer me bojë termike U2 Mobile

Anser U2, një printer ink jet me bojë për të shënuar substrate me poroz dhe gjysëm-shkëlqim, me një LCD me ngjyra 2.8 inç me ngjyrë të ndezur. Printeri vjen në një rast me të gjitha …

Anser printer me bojë termike U2 PRO

U2 PRO është një printer kompakt me shtypje me bojë në të gjitha nënshtresat, të projektuara posaçërisht për shënimin primar. Me bojëra me shpejtësi të lartë të zhvilluar posaçërisht, ai jep mundësinë e printimit në gotë, plastike …

Anser printer me bojë termike U2 ProS

Ne ju paraqesim nje U2 ProS te ri, i projektuar per printim ne siperfaqe te ndryshme si leter te veshur, metal, alumin, plastik i forte, plastike elastike … Zgjedhja e madhe …

Anser printer me bojë termike U2 SMART

U2 Smart ofron zgjidhje me kosto më efektive me një përzgjedhje të madhe të bojrave për materiale poroze dhe gjysëm të çmuara. Fisheku eliminon çdo servis shtesë të kokës së printimit; pa mirëmbajtje me kosto të reduktuara në mënyrë drastike …

Anser printer me bojë termike U2 SmartONE

Prezantimi i U2 SmartONE, printeri i parë me inç me 1 inç! Kettles projektuar posaçërisht për industrinë, me cilësi të papërshkueshëm të printimit për lexueshmëri më të mirë. Madhësia e printerit kompakt për …