Komponente industriale

GTS Adriatic d.o.o. > Komponente industriale

Komponente industriale dhe pjesë këmbimi: gjithçka që ju nevojitet!

Ne jemi në gjendje t’ju ofrojmë pjesë këmbimi dhe komponentë industrialë nga mbi 1500 marka botërore. Ne kemi një përvojë shumëvjeçare, e cila reflektohet në bashkëpunim shumë të suksesshëm me kompani prodhuese nga fusha të ndryshme të industrisë.

Përveç produkteve standarde, oferta jonë përfshin produkte të ndryshme të specializuara, inovative dhe të teknologjisë së lartë.

Çfarë mund t’ju ofrojmë?

Komponentët PLC | HMI | burimet e energjisë | ndreqës | transformatorë | rregullatorët e frekuencës | automatizimi i nënstacioneve të pompimit | sensorë të temperaturës| sensorë presioni | sensorë induktivë | sensorë kapacitiv | sensorë niveli | sensorë të rrjedhës | analitika | reduktues | pneumatikë industriale | zorrë | cilindra | lidhjet | aksesor | shpërndarësit | valvulat | kontaktorët | çelsat | siguresat dhe çelsat | reletë | kamerat dhe pajisjet e inspektimit | motorë industrialë dhe pjesë | servo disqet | komponentët e sigurisë…

 

Na kontaktoni për çdo komponent industrial, sepse ka pak që nuk gjejmë për ju!