X-ray sisteme inspektimi

GTS Adriatic d.o.o. > X-ray sisteme inspektimi

Zbulimi i ndotjes me rreze X

Ky lloj pajisje siguron sigurinë dhe korrektësinë e produktit përsa i përket zbulimit të llojeve të ndryshme të trupave të huaj si xhami, metali, plastika, guri, dhe zbulimi mund të bëhet edhe për produkte të paketuara në letër alumini.

Këto sisteme janë një mënyrë e dobishme për të monitoruar sasinë dhe peshën e një produkti ndërsa funksionimi i sistemit nuk ka asnjë efekt të dëmshëm në vetë produktin për shkak të kohës së kufizuar që kalon produkti nën rrezet X. Ato mund të përdoren në çdo fazë të procesit të prodhimit, i cili siguron një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të zbuluar trupat e huaj në produkte dhe kontribuon në sigurinë dhe sigurinë e produkteve, pra në sigurinë e konsumatorit dhe të prodhuesit.

Ky sistem gjithashtu mund të zbulojë parregullsi në produkte që variojnë nga copa të deformuara, çarje, gunga ose zgavra. Zbatimi i këtyre sistemeve mund të bëhet në ushqim dhe industri të tjera.

WIPOTEC ka zhvilluar një portofol gjithëpërfshirës të sistemeve të zbulimit të ndotjes me rreze X që maksimizojnë sigurinë e produktit dhe integritetin e paketimit. Secili sistem me rreze X WIPOTEC-OCS vjen me një program inteligjent të integruar për inspektimin maksimal të produkteve tuaja. Opsionet e sistemit të zbulimit me rreze X përfshijnë gjithashtu mundësinë e integrimit të kontrollit, si dhe inspektimit vizual.

Zbulimi i ndotësve për produktet horizontale / të sheshta:

Seri SC-E 3000/4000, SC-WD, SC-2000, SC-3000/4000/5000/6000

 • Integrim i shpejtë dhe i lehtë për shkak të kompaktësisë së pajisjes dhe ndërfaqes së hapur
 • Softuer inteligjent që mbulon një gamë të gjerë aplikimesh
 • Inxhinieri me cilësi të lartë për performancën më të lartë – 100% e projektuar dhe prodhuar në Gjermani
 • Mjete të shumta softuerësh ju lejojnë të shihni trupa të huaj, të kontrolloni produktet dhe të plotësoni paketimin
 • Dizajn kompakt
 • Rezolucioni i detektorit të diodës 0.4 mm (0.8 mm sipas kërkesës)
 • Shpejtësia maksimale e inspektimit deri në 1.5 m / s
 • Teknologji 16-bit kamerash
 • Ndërfaqja intuitive e përdoruesit
 • Aftësia e zbulimit me shumë korsi
 • Ndryshimi i transportuesve toolless
 • Paketë gjithëpërfshirëse e softuerëve (opsionale)

Zbulimi i ndotjes për produktet vertikale / të gjata:

Seritë SC-S dhe SC-S me zbulimin e rrjedhjeve

 • Dizajni fleksibël i komponentëve dhe pajisja kompakte
 • Inspekton produkte në këmbë si kanaçe, shishe, enë PVC, etj.
 • Sisteme të integruara të transportit
 • Katër tipare të aplikimit në një makinë
 • Zbulimi i besueshëm i rrjedhjes mikro: Zbulimi me 0,1 mm ose më shumë
 • Easyshtë e thjeshtë për t’u integruar në linjat ekzistuese
 • Dizajni modular lejon ndërtimin kompakt, pa perde
 • Isshtë e thjeshtë për tu pastruar falë modelit higjienik V2A të çelikut
 • Integrimi i inspektimit vizual sipas kërkesës
 • Opsionale: Analiza inteligjente e të gjitha vlerave të matura (përfshirë presionin) për kontrollin e procesit dhe verifikimin gjithëpërfshirës

Zbulimi i ndotjes në produktet me shumicë / të lirshme:

Seritë SC-B, SC-WD-B

 • Ideale për zbulimin e lëndëve ushqyese, ndotësi hiqet para se të hyjë në prodhim, duke zvogëluar kështu përqindjen e produktit përfundimtar të dëmtuar
 • Për përdorim në produkte me shumicë të thatë si oriz, kafe, arra dhe të ngjashme
 • Mbrojtje IP65
 • I thjeshtë për t’u integruar në linjat ekzistuese
 • Sisteme të ndryshme të nxjerrjes si thika të ajrit të kompresuar
 • Detektor i diodës me rezolucion 0.4 mm
 • Në dispozicion në gjerësi të ndryshme