I RI: Markem-Imaje large character valvejet 4700

Teknologjia e provuar e valvulave: koduesi 4700 është i shpejtë dhe i lehtë për t’u instaluar dhe punuar. Ofron tekstet e shumta të zgjidhjes së ulët dhe opsionet e logo në disa ngjyra për sipërfaqet ose produktet poroze, gjysmë poroze dhe jo-poroze …

Markem-Imaje large character valvejet 4500

Etiketim i lehtë i kutive të kartonit me teknologji të avullit me rrymë të padukshme duke përdorur Markem-Imaje 4500! Clean plug dhe luani ndërrimin e harxhuajtjes në më pak se 30 sekonda. Një start-up me një prekje, me një ekran të ndjeshëm ndaj prekjes që …