Etiketa Vetë-ngjitës dhe tags

GTS Adriatic d.o.o. > Etiketa Vetë-ngjitës dhe tags

Përveç markave të njohura të markave, klientët tanë janë të furnizuar me të gjitha llojet e etiketave dhe tags:

  • SEMMY GOSS
  • VELLUM
  • POLYPROPILEN
  • POLYETYLENE
  • ETIKETAT E KARTONIT
  • TAG LABELS
  • PET MAT …