SIC Marking e-mark / e-mark xl

GTS Adriatic d.o.o. > Dot peen makina gdhendëse SIC Marking > SIC Marking e-mark / e-mark xl

E-Mark është armë e shënueshme që mund të bartet me baterinë dhe plotësisht autonome.

Në sajë të baterisë së fuqishme 18V Lithium Ion rechargeable, E-Mark nuk ka kabllo të vështira që mund të rrezikojnë rreziqe shoku ose udhëtimi. Lehtë dhe me dhunti të shumta, kjo armë e shënuar plotësisht autonome është e përkryer për identifikimin e pjesëve të rënda, të mëdha ose të vështira për t’u përdorur. E saktë dhe e qëndrueshme, saktësia e avancuar mekanike e E-Markut lejon një shenjë cilësie superiore, e cila është e përkryer për, ndër të tjera, për shënimin e datamatrix.

Karakteristikat:

Fushë printimi:
E-shenjë 60 x 25 mm
E-shenjë XL 120 x 40 mm
Përmasat:
E-Mark 288 x 271 x 135 mm
E-Mark XL 330 x 254 x 270 mm
Pesha:
E-Mark 3.2 kg
E-Mark XL 3.6 kg
Shfaqja e ngjyrave
USB port për ngarkim të lehtë të mesazheve
Datamatrix, logo ….