Detektorë metali

GTS Adriatic d.o.o. > Detektorë metali

Sistemet Vector transportues

Këto sisteme janë prodhuar me porosi nga çeliku inox me peshë të rëndë për t’u përshtatur me detektor metalik unik dhe aplikim. Shiritat e fuqishëm mbajnë performancë optimale nën …

Stealth Sistemet e tubacionit

Sistemet e tubacionit janë prodhuar me porosi për inspektimin inline të lëngjeve dhe pastave të pompuara që transportohen përmes një tubi. Ata përdorin teknologji të fuqishme të përpunimit të sinjaleve digjitale dhe kanë nivele të larta ndjeshmërie për të siguruar …

Stealth Gravity

Stealth Gravity Detektorë metali janë të dizajnuara për përdorim në aplikime të rënies së lirë për të inspektuar një gamë të gjerë produktesh, duke përfshirë miellin, orizin, drithërat, sheqerin dhe pluhurat ose drithërat …

Stealth Laboratory

Laboratori metalik detektor i lëvizshëm dhe kompakt është përdorur jashtë linjës për të shqyrtuar më tej produktin e hedhur poshtë nga një sistem i zbulimit të qeseve të mëdha ose të gravitetit në linjë …

Stealth Pharmaceutical

Vjedhja farmaceutike Metal Detector ofron zgjidhje ideale për zbulimin dhe refuzimin e ndotësve më të vegjël metalikë në tableta dhe kapsula …

Stealth Vent Tube

Stealth Vent Tube Metal Detector është projektuar kryesisht për të zbuluar dhe ndjekur tub rënie të ndenjura dhe mbush tub nozzles dhe kontaminantët metalike në mbushur shishe plastike apo qelqi deri në 3 litra / 6.5 pints kapacitet …

Halo Sistemi i testimit automatik

Sistemi ynë revolucionar Halo është një pajisje automatike për zbulimin e metaleve. Ajo është projektuar për të provuar automatikisht mostrat e hekurit, me ngjyra dhe çelik në të gjitha …

Mostrat e provës

Testimi i performancës së pajisjeve të zbulimit të metaleve është një pjesë e rëndësishme e një sistemi të sigurisë ushqimore dhe të menaxhimit të cilësisë. Të gjitha copat provë Fortress janë të koduar me ngjyra për ngjyra, me ngjyra dhe çelik …

Contact Communication program

Programi ofron një zgjidhje efektive për regjistrimin e ngjarjeve dhe grumbullimin e të dhënave. Projektuar për të komunikuar me të gjitha gjeneratat e detektorë digjital të Fortesës, ky softuer i lehtë për t’u instaluar është ideal për cilësinë …