Markem-Imaje Ribbons

Përdorur me CimJet, CimPak, 2000 Pallet, 200 seri dhe 8000 seri (SmartDate) Markem Imaje ka një gamë të gjerë Termal Transfer Ribbon (TTR) duke përfshirë, por pa u kufizuar në: Ribbons janë të përshtatshme …

Tjetër Ribbons

Shirita me ngjyra të ndryshme, madhësi dhe cilësi të printimit për shtypjen etiketash në printera të markave të ndryshme. Ato përdoren nga prodhuesit e shtypit si Zebra, Honeywell …