Cobots (robotët bashkëpunues) JAKA Robotics

GTS Adriatic d.o.o. > Cobots (robotët bashkëpunues) JAKA Robotics

Kompakt dhe i lehtë, me një kapacitet ngarkese nga 3 deri në 18 kg dhe një gamë të gjerë rreze pune, kobotët JAKA kanë sigurinë dhe saktësinë si përparësi të projektimit. Ata kanë ndihmuar tashmë qindra prodhues për të automatizuar linjat e tyre të prodhimit dhe për të rritur produktivitetin. Nga saldimi tek montimi, këta krahë robotikë fleksibël kryejnë detyrat e tyre 24/7.

Robotët bashkëpunues JAKA mund të zotërojnë shpejt të gjitha llojet e aplikacioneve, nga inspektimi tek montimi, paletizimi te saldimi e të tjera.

Aplikimet që kobotët JAKA kryejnë 50,000 orë pa ndalesë:
– montim
– ngjitja dhe montimi
– Zgjidh dhe vendos
– lustrim
– inspektimi
– pikturë
– mirëmbajtjen e makinerive
– vidhosje
– paketim
– përzgjedhja pas inspektimit vizual
– paletizimi
– saldimi

Pse robotët bashkëpunues JAKA janë një zgjedhje e shkëlqyer për automatizimin e fabrikës suaj të prodhimit?

Programimi grafik
Softueri intuitiv i programimit të grafikës nuk kërkon përvojë të mëparshme programimi. Çdokush mund të vendosë dhe personalizojë pozicionet dhe detyrat me lehtësi.

Të mësuarit përmes lëvizjes
Falë mësimit të thjeshtë me tërheqje dhe lëshim, me një dizajn me gjashtë nyje që ofron manovrim të lartë, thjesht lëvizni kobotin në çdo pozicion dhe ai do ta kujtojë menjëherë.

Asnjë pajisje mësimore shtesë
Aplikacioni JAKA është i disponueshëm në tableta, smartfonë dhe kompjuterë. Mësoni kobotin tuaj lehtësisht.

Monitorimi në distancë
Monitoroni detyrat e cobot-it dhe vendosni sinjalizime duke përdorur një sistem unik të vërtetimit të sigurisë.

Lidhje me valë
Nuk ka tela të bezdisshëm të bashkangjitur! Shijoni një hapësirë të pastër dhe të sigurt me cobots JAKA.

Na telefononi për më shumë informacion rreth robotëve bashkëpunues JAKA!