Karrocat e ngritjes së lëvizshme

GTS Adriatic d.o.o. > Karrocat e ngritjes së lëvizshme

TRAJTIMI I SIGURUAR MATERIAL

Për mbi 50 vjet, kompania daneze HOVMAND ka mbështetur kompanitë në trajtimin manual të materialeve dhe burimeve në një gamë të gjerë të industrive. Me pajisjet e saj të lëvizshme, të ngritur me bateri, ato bëjnë proceset e prodhimit dhe depove më efikase, duke përmirësuar rrjedhën e punës dhe duke i bërë punonjësit më të lumtur. Kjo për shkak se me zgjidhjet e tyre inovative dhe mjaft të personalizueshme për ngritjen, gjithmonë ka ndihmë të besueshme në dispozicion. Mbështetja në vendin e duhur në kohën e duhur mbron shëndetin e punonjësve tuaj, promovon kënaqësinë dhe produktivitetin dhe maksimizon sigurinë në punë në kompaninë tuaj.

RRETHET E RRITJEVE TAV Rënda

Trajtimi i filmit të paketimit në rrotulla mund të përbëjë një rrezik shëndetësor për punonjësit në departamentet e paketimit ose transportit. Rrotullat duhet të ngrihen nga një paletë, të transportohen në makinën e paketimit dhe në fund të montohen mbi tokë ose mbi nivelin e shpatullave. Pa ndihmë, kjo bëhet punë e vështirë disa herë në ditë.

Ne mund të sigurojmë pajisje për trajtimin e rrotullave HOVMAND të cilat janë përshtatur në linjën tuaj të paketimit dhe rrethanat lokale për të gjithë procesin. Punonjësit mund të përdorin këto pajisje për të kapërcyer me lehtësi sfidën e shkëmbimit të petë të çdo lloj rrotullimi që peshon deri në 300 kg pa dëmtuar trupin. Pajisja e trajtimit të rrotullës mundëson që një paletë të drejtohet me lehtësi nën të, në mënyrë që rrotulla të ngrihet dhe të ngritet në mënyrë fleksibile – pavarësisht se si pozicionohen në paletë. Ju mund të përdorni një rrotull më të madh dhe në këtë mënyrë gjithashtu të shmangni ndërprerjet me një ngritës celular Hovmand.

LIFTING DRUMS INDUSTRIALE TAV rënda

Bateritë shumë të larmishme janë ruajtur kryesisht në paleta. Me një ngritës daulle të lëvizshëm Hovmand, ju lehtë mund të vozisni nën të, të kapni daulle me mjetin elektrik të rrëmbimit, °, rrokësin e fuçisë në pjesën e jashtme dhe ta hiqni atë nga paleta. Kjo bëhet pa asnjë përpjekje nga ana e përdoruesit me ngritësin e daulleve, pasi mjeti i rrëmbimit dhe procesi i ngritjes kontrollohen lehtësisht me një njësi telekomandë.

Ngritësi i fuçisë merr përsipër detyrën e plotë për të mbërthyer, ngritur dhe mbartur fuçitë. Nëse ngarkesa është e kapur në gripper, atëherë ajo mund të transferohet në linjën e prodhimit dhe / ose në vendin e dëshiruar. Ngritësi i lëvizshëm funksionon si një kombinim i karrocës së fuçave ° dhe një parmak fuçi.

MANIPULIMI I PAKETUESHME INDUSTRIALE I PAKETUAR

Lakimi i vazhdueshëm për të hequr mallrat nga arka, kartona ose kuti shpejt shkakton dhimbje në shpinë dhe promovon dëme afatgjatë muskulor. Ndihmat moderne për ngritje dhe / ose grilat e arkave janë gjithashtu të përshtatshme për të ngarkuar sistemet e racking në një mënyrë të butë në trupin tuaj. Kartonët mund të shtyhen drejtpërdrejt nga paleta në një platformë e cila është mbledhur në ngritësin e ngritëses dhe ngritur në mënyrë që të punohet në një pozicion të drejtë. Nëse mallrat janë të paketuara në arka, atëherë mund t’i kapni me pirun, i cili është i siguruar në ngritësin e ngritësit dhe t’i zhvendosni në lartësinë e dëshiruar.

LIRITING E Gomat AUTOMOTIVE

Punonjësit duhet të ngrenë rregullisht goma të rënda makinash në dyqanet e riparimit të makinave, si dhe në fabrikat e gomave. Kur rrotat hiqen nga makina, është e nevojshme t’i transportoni ato në depo. Këtu, mekaniku mbledh një grup të ri të gomave dhe i çon ato përsëri në punëtori, ku gomat e reja janë montuar në automjet. Kjo procedurë ndodh disa herë në ditë dhe paraqet një rrezik të madh për të gjithë punonjësit e përfshirë në proces. Në planin afatgjatë, madje mund të shkaktojë dëme serioze në shpinë. Një pajisje specifike e ngritjes së gomave të makinave ndihmon në zvogëlimin e rrezikut nga dëmtimi, ndërsa maksimizon efikasitetin e rrjedhës së punës.

Transporti i enëve industriale

Punonjësit në kuzhina tregtare, furra buke dhe prodhime të tjera brenda industrisë ushqimore duhet të trajtojnë kontejnerë të mëdhenj metalikë për transferimin e lëndëve të para në baza ditore. Heqja e ngarkesave të tilla të rënda jo vetëm që dëmton shëndetin fizik të punëtorëve – por gjithashtu mund të rrisë sasinë e humbjes së produktit kur përmbajtja derdhet vazhdimisht. Për të shmangur rreziqe të tilla, mund të mbështeteni në pajisjet e lëvizshme të krijuara posaçërisht për transportimin e kontejnerëve të rëndë industrialë. Pajisjet e ngritjes celulare ndihmojnë stafin të ngrejë, lëvizë, kthejë dhe anim kontejnerë të mëdhenj çeliku pa rrezikuar shëndetin dhe humbur lëndët e para.