Printerët me bojë Markem Imaje janë krijuar për instalim të shpejtë dhe të lehtë, për kodim superior me çmime konkurruese. Ndërfaqe e lehtë e përdoruesit për gjenerim të lehtë të kodit. Dizajn kompakt për instalim të lehtë kudo në prodhim!

9750+thumbnail

Markem-Imaje 9750E

Projektuar për kode të personalizueshme dhe të gjurmueshme në produktet e ekstruduara: në tela, kabllo, tuba, etj. E RE: bojë hibride ose bojë pigmenti për shënjimin…

Markem-Imaje 9750

I projektuar për linja prodhimi me kërkesë të mesme dhe të lartë, 9750 thjeshton përdorimin, kontribuon në qëndrueshmëri dhe përmirëson komoditetin përmes dixhitalizimit…

9330 ink jet

Markem-Imaje 9330

Ink jet 9330 është projektuar për të ofruar risi nëpërmjet lehtësisë së përdorimit të tij. Do t’i lehtësojë operacionet e përditshme dhe do të kursejë kohë! Për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme. Moduli i bojës M6 ofron…

Markem-Imaje 9029

I projektuar për linja prodhimi të lehta dhe të mesme, 9029 printon në një sërë nënshtresash për më shumë se 8000 orë* pa ndalesë…

Ink jet printer Markem-Imaje 9410

Disponueshmëria, performanca dhe cilësia janë shoferët tuaj. Markem-Imaje 9410 është projektuar për të përmbushur nevojat tuaja të kodimit duke ofruar kodet me cilësi të lartë, duke reduktuar konsumin e bojës dhe konsumit të bojës me 20%. Printoni më shumë pa gabime duke përdorur sistemin intuitiv …

9450c-thumb

Ink jet printer Markem-Imaje 9450 C

Printerja Markem-Imaje 9450 C është një printer industrial i zgjuar dhe i lehtë për t’u përdorur i dizajnuar për aplikime në sipërfaqe të errëta ku kërkohet shënimi i kontrastit…

Ink jet printer Markem-Imaje 9450

Nëse përmirësimi i efikasitetit të procesit tuaj të prodhimit është një nga prioritetet tuaja, koduesi i ri 9450 është projektuar për ju. Markem-Imaje 9450 i ri është dizajnuar të jetë plotësisht në dispozicion, të vazhdojë me shpejtësinë e vijës suaj dhe të siguroni secilën prej prodhimeve tuaja me kodin e duhur …

Ink jet printer Markem-Imaje 9450 E

E dedikuar për industrinë e tubave, kabllove, tubave dhe profileve, 9450 E kombinon një qark boje premium me një dizajn të ri të printhead të brezit që do të sigurojë cilësinë e kodeve tuaja edhe në substrate të errëta me një TCO të optimizuar …

9018

Ink jet printer Markem-Imaje 9018

Projektuar për t’ju sjellë inovacionin që meritoni me thjeshtësinë që kërkoni, Markem-Imaje 9018 është e lehtë për të kandiduar! SMART në përdorim! Dhe GATI për të printuar…

Printoni kode cilësore me zgjidhje të zgjuara dhe të thjeshta me bojë. Printerët tanë janë të lehtë për t’u instaluar: ju mund t’i instaloni dhe t’i lëvizni sipas nevojave tuaja, pa u shqetësuar se do të dëmtohen, sepse kutitë e tyre të forta janë prej çeliku inox. Një udhëzues intuitiv në internet për të menaxhuar koduesin tuaj në mënyrë më efikase. Falë dizajnit inovativ të sistemit të fishekëve, do të përjetoni menaxhim të avancuar të materialeve harxhuese. Konsistenca e kodit cilësor ju ofrohet me ndihmën e një përzgjedhjeje të madhe shkronjash, duke përfshirë aftësinë për të printuar logot. Krijoni dhe ngarkoni me lehtësi kodet tuaja nëpërmjet një ndërfaqeje përdoruesi të krijuar rishtazi dhe lidhjes USB. Mund të mbështeteni në jetëgjatësinë e printerit tuaj Markem Imaje falë sistemit të pastrimit automatik.

NUK JENI I SIGURT CILI PRINTER DO TË JU KOSOVË?

Na telefononi dhe na tregoni detajet në lidhje me nevojat tuaja të prodhimit, mbi çfarë dëshironi të printoni, sa është shpejtësia e linjës, numri i rreshtave të tekstit që ju nevojiten në produkt ose paketim, ne do t’ju ofrojmë më të mirën dhe me koston më efektive zgjidhje.