E RE: Markem-Ka një printer me rezolucion të lartë 5940G

5940 G printon kode në përputhje me GS1-128 me notë C ose më mirë, në karton të valëzuar dhe tabaka me produkte të freskëta, pije, produkte mishi, ëmbëlsira dhe shumë ushqime të tjera. Printim i saktë në polistiren për ushqime të ngrira dhe mbështjellës të tkurrur për përdorim në paleta …

5800

Markem-Imaje karakter të madh printer 5800

Printeri me rezolucion të lartë Touch Dry 5800 ju lejon të printoni barkode dhe etiketa me cilësi të lartë 100% të lexueshme në karton të valëzuar, tabaka dhe fletë metalike duke përdorur një ekran me prekje të lehtë për t’u përdorur…

5400

Markem-Imaje karakter të madh printer 5400

5400 me rezolucion të lartë, printer me bojë të madhe me karakter të kombinuar me bojërat tona me prekje Touch Dry® Hot Melt ofrojnë cilësi dhe qëndrueshmëri të lartë shtypjeje në rastet e valëzimit, tabaka dhe filmat e mbështjelljes …

5400

Markem-Imaje karakter të madh printer 5400 FG

5400 FG është krijuar posaçërisht për të prodhuar imazhe me rezolucion të lartë, me cilësi të lartë me shpejtësi të lartë duke përdorur bojëra të patentuara, të shkruara me bazë dylli Markem-Imaje Touch Dry® Hot® Shkrihet …