Bojëra dhe aditivë

GTS Adriatic d.o.o. > Bojëra dhe aditivë

Në gamën tonë ju do të gjeni të gjitha furnizimet që ju nevojiten kur kodoni, shënoni dhe printoni:

 • Bojë termocromike që ndryshon ngjyrën që tregon një ndryshim në temperaturën
 • Shishe boje me shishe kthimi
 • Bojëra bazuar në ujë dhe alkool bazuar në aplikimet e ndjeshme mjedisore
 • Bojëra anti-diversioni.
 • Bojë pigmentesh në aplikacione me kontrast të lartë.
 • Bojëra rezistente ndaj ndotjes
  Bojëra DOD:
 • Bojëra me bazë uji për shtypjen në kutitë standarde të kartonit
 • Bazuar në propanol për shtypjen në kutitë e veshura
 • Bojë bazë me etil acetat për printim në materiale transparente
 • Bojëra me bazë etanol për shtypjen e drurit
 • Bojëra të bardha që përdoren në industrinë ushqimore
 • Bojë e zezë pigmentuar me bazë uji për përdorim në beton

Bojëra me nxehtësi të nxehtë me prekje:

 • Ngjyra e ngurta në temperaturën e dhomës, e cila është e thatë menjëherë pas shtypjes.
 • Film me bojë fleksibël për paketim me shpejtësi të lartë.
 • Ndryshimet e ngjyrave të produkteve me barkode të mprehta në kuti kartoni
 • Bojëra me përbërës të miratuar nga FDA për shtypjen e ushqimit direkt
 • Bojëra specifike për shtypje dhe në temperatura të ulëta
 • Bojëra rul për një gamë të gjerë të llojeve fleksibël të filmave
 • Roller rezistente tretës ngjyrë
 • Bojë për shtypje në një film të tkurrur
 • Rrotullat e bojës rezistente ndaj nxehtësisë
  Ngjyra e lëngët e trashëgimisë:
 • Bojëra farmaceutike
 • Bojëra që janë në përputhje me RoHS
 • Nxehtësia, Bojëra UV
 • Bojëra që plotësojnë specifika të ndryshme ushtarake …