GTS Adriatic d.o.o. > Printer për transferimin Markem-Imaje

Printerët e transferimit termik të serisë SmartDate sigurojnë printim me cilësi të lartë në fletët e paketimit fleksibël, fletët dhe etiketat për operacione të vazhdueshme dhe me ndërprerje, me shpejtësi maksimale printimi dhe ndryshime të shpejtësisë. Ato përfshijnë veçori të shumta të kursimit të shiritit.

I RI: Markem-Imaje SmartDate X45

Projektuar për aplikime me detyra të mesme, SmartDate X45 jep kodim me cilësi të lartë në paketimin e filmave fleksibël deri në 220 pako në minutë …

X65_novo

I RI: Markem Imaje SmartDate X65

Edhe me aplikimet më të kërkuara dhe vëllimet e mëdha të paketimit, me SmartDate X65 ju siguron kode me rezolucion të lartë në petë fleksibël deri në 455 pako në minutë …

X65_novo

I RI: Markem-Imaje SmartDate X65-128

Projektuar për shtypje me format të gjerë, SmartDate X65-128 jep kodim me rezolucion të lartë në paketimin e filmave fleksibël deri në 400 pako në minutë …

Markem-Imaje 8018

Duke përdorur përvojën në teknologjinë e transferimit termik, Printeri i Transferimit të Temperaturës 8018 siguron printime të përballueshme dhe me cilësi të lartë në fletët dhe etiketat fleksibël …

x30_1

I RI: Markem-Imaje SmartDate X30

SmartDate X30 është një sistem i qëndrueshëm që mund të instalohet lehtë në linjën tuaj ose të integrohet nga OEM-ja. Kjo është ideali për prodhimin e linjave të prodhimit të ulët deri në shpejtësinë e mesme të shtypjes në…

Markem-Imaje SmartDate X40

Duke e bërë koston totale të mirëmbajtjes dhe mbrojtjen e mjedisit të domosdoshëm për hartimin e SmartDate X40, Markem-Imaje është e angazhuar fuqishëm në përmirësimin e vazhdueshëm…

Markem-Imaje SmartDate X60

I dizajnuar për aplikimet më të mëdha në shkallë të gjerë, SmartDate X60 ofron printim me rezolucion të lartë në prodhimin me shpejtësi të lartë. Mund të shtypë kodin 300 dpi …

Markem-Imaje X60/128

SmartDate® X60 / 128 Printer termo transferues siguron coding kualitet të lartë në formatin deri në 128 mm, ideale për etiketat ushqyese, përbërësit dhe pakot e aplikimit të shumëfishtë. Teknologjia e provuar e SmartDate …

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të shiritave të aprovuar të transferimit termik me cilësi të lartë për kokat e printimit të sheshta dhe afër.
Printimi i transferimit termik është një proces unik që nuk krahasohet me teknologjitë e tjera të ndryshueshme të gjurmëve të gishtërinjve për etiketimin e të dhënave të ndryshueshme. Ndryshe nga çdo mënyrë tjetër e shënimit të fletëve fleksibël, printimi me transferim termik ofron qëndrueshmëri, një gamë të gjerë opsionesh dhe dalje me rezolucion të lartë.
Për printim në ambalazhe fleksibël si mbështjellës të rrjedhshëm, çanta, vula tabakash, qese, thasë, pako me vakum, etiketa, etj. Për industrinë ushqimore dhe të tjera.