SIC Marking E10 P63 / E10 P123

GTS Adriatic d.o.o. > Dot peen makina gdhendëse SIC Marking > SIC Marking E10 P63 / E10 P123

P63 është një shënues portativ portativ me dorë të dizajnuar për përdorim me kontrolluesin e10. Bartja e saj e lehtë e bën atë ideale për të shënuar pjesë të mëdha, të vështira për t’u përdorur dhe pllakata e saj e harkuar lejon që të shënohet në të dy sipërfaqet e sheshta dhe cilindrike. I aftë për të shënuar plastikën dhe metalet (deri në 62HRC), trupi i thyer i thyer alumini, mbulesa ABS dhe pllakata përpara çelikut bëjnë p63 një vegël lëvizëse, e lehtë dhe e besueshme. Pika e shënimit është solenoid i aktivizuar dhe kërkon mirëmbajtje minimale dhe pa sistem të furnizimit me ajër.

Fushë printimi 60 x 25 mm
Dimensionet 260 x 139 x 211 mm
Pesha 3.2 kg
Gjatësia e kabllos 7,5m
Karbide Gjilpërë 60 mm
Shfaqja e ngjyrave
Port USB për ngarkim të lehtë të të dhënave
DataMatrix, logo …

 

Makina e re e gdhendjes portative e1 p123 i lejon operatorit të saj të krijojë pika të përhershme dhe të sakta të pikës në çdo material. Ndërtimi i tij i lehtë dhe kompakt e bën atë ideal për të shënuar komponentë të rëndë ose të tepërt.

Shënimi i pikave të kësaj makine është i drejtuar nga impulset elektromagnetike që ngasin një karficë karabit tungsten në material sipërfaqësor. I njohur për cilësinë e lartë dhe aftësitë e tij të thellë të shënjimit, kjo makinë është veçanërisht e përshtatshme për krijimin e kodeve të të dhënave 2D të matricës. Dritarja bujare e shënimit (120 mm x 40 mm) lejon shënimin e shkronjave të larta dhe të lexueshme.

Makina shënuese portative e1 p123 ka një dizajn të fuqishëm dhe të balancuar mirë dhe ergonomik, duke e bërë atë të përsosur për çdo punë ku manovrimi dhe transportueshmëria janë thelbësore.

Fushë printimi 120 x 25 mm ose 120 x 40 mm
Përmasat 277 x 207 x 218 mm
Pesha 4.1 kg
Gjatesia kabllore 7.5 m
Karbide Gjilpërë 60 mm
Shfaqja e ngjyrave
Port USB për ngarkim të lehtë të të dhënave
DataMatrix, logo …