Çdo printer me bojë termike Anser përdor një fishek që eliminon çdo shërbim shtesë të kokës së printimit. Pa mirëmbajtje me ulje drastike të kostos. Printerët janë zgjidhje e shkëlqyer për shënimin e vezëve, letrës së laminuar, kartonit, metalit, aluminit, plastikës, plastikës fleksibël, drurit, qelqit… 30 herë më të vogla se një printer konvencional me bojë, me rezolucion printimi deri në 600 dpi!

Anser Smart printhead web

E RE: Smart Printhead

Koka e printimit inteligjente përmban kontrolluesin më të vogël të printimit në botë me teknologjinë e këmbyeshme të kokës së printimit për të ofruar fleksibilitet integrimi dhe zgjedhje të pakufizuar të portofolit të bojës…

E RE: Anser A1

A1 është printeri i parë gjithëpërfshirës që ofron printim të përsosur 2 inç të lartë. Reduktoni përdorimin e etiketave dhe mbetjet me printim direkt në kuti për të arritur qëndrueshmëri mjedisore…

Anser X1 termal ink jet za brosuru

Anser X1

X1 është zgjidhja me kosto më efektive me një përzgjedhje të madhe bojërash për materiale poroze dhe gjysmë poroze. Fisheku eliminon çdo shërbim shtesë të kokës së printimit; pa mirëmbajtje me kosto të reduktuara drastikisht, i përshtatshëm për linja të dyfishta…

Anser U2 Mobile

Anser U2, një printer me bojë dore për shënjimin e nënshtresave poroze dhe gjysmë poroze, me një ekran LCD me ngjyra 2,8 inç me dritë prapa. Printeri vjen në një valixhe me të gjitha…

Anser U2 ProS

Prezantimi i U2 ProS i ri, i projektuar për printim në një sërë sipërfaqesh si letër e veshur, metal, alumin, plastikë të fortë, plastikë fleksibël… Zgjedhje e madhe…

Anser U2 SMART

U2 Smart është zgjidhje me kosto efektive me përzgjedhje të madhe bojërash për materiale poroze dhe gjysmë poroze. Fisheku eliminon çdo shërbim shtesë të kokës së printimit; pa mirëmbajtje me kosto të reduktuara drastikisht…

Anser U2 SmartONE

Prezantimi i U2 SmartONE, printeri i parë me bojë termike 1 inç! Fishekë të projektuar posaçërisht për industrinë, me cilësi printimi të përsosur për lexueshmëri më të mirë. Madhësia kompakte e printerit për…

Industria ushqimore dhe e pijeve, farmacitë dhe industria joushqimore janë gjithmonë një sfidë për shkak të diversitetit të substrateve dhe linjave të prodhimit. Qoftë një linjë prodhimi e shpejtë, kodimi pa kontakt i shisheve, integrimi i sistemit të prodhimit apo përzgjedhja e bojërave për materiale të ndryshme të nënshtresës, ne kemi një bojë termike speciale për të gjithë: ANSER.

Duke pasur parasysh cilësinë dhe besueshmërinë, pajisjet ANSER janë projektuar për sfidën e vendeve të prodhimit me pluhur ose linjave të prodhimit që kërkojnë larje. Zgjedhja e materialeve cilësore industriale dhe dizajni mekanik ofrojnë besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë më të mirë në klasë për t’i bërë ballë aplikacioneve më të vështira të kodimit.

Zgjidhja e kodimit ANSER siguron integrim të lehtë të sistemit me pajisjet periferike të linjës së prodhimit dhe ofron barkode GS1 me lexueshmëri të lartë siç kërkohet edhe nga klientët farmaceutikë më kërkues. Një përzgjedhje e shkëlqyer e teknologjive të ndryshme të kokës së printimit ofron një gamë të gjerë bojërash, duke përmbushur shumicën e aplikacioneve të substratit për paketimin farmaceutik, industrial dhe ushqimor.