GTS Adriatic d.o.o. > Printer Laser Markem-Imaje
c600 smartlase

E RE: Markem-Imaje SmartLase C600

Fuqia për të bërë më shumë! SmartLase C600 i fuqishëm ofron kodim me cilësi të lartë, të vazhdueshëm, pa kimikate me kosto të reduktuara operative. Performancë e jashtëzakonshme në aplikacionet me shpejtësi të lartë në linjat më të kërkuara të paketimit — edhe me kompleksitetin në rritje të kodeve 1D dhe 2D…

smartlase f250

E RE: Markem-Imaje SmartLase f250

Lazeri me fibër SmartLase F250 ofron cilësi superiore të kodit për aplikime me shpejtësi të lartë, edhe me kompleksitetin në rritje të kodeve 1D dhe 2D, të gjitha në një njësi kompakte që është e lehtë për t’u integruar dhe e lehtë për t’u trajtuar …

Markem-Imaje SmartLase F200

Markem-Imaje Fiber laser F200 siguron printime me cilësi të lartë në sipërfaqe të ndryshme (PE / PP), metale dhe materiale të tjera, zakonisht të përdorura në industrinë ushqimore dhe kozmetike. Qëndrueshmëria e këtyre…

Markem-Imaje SmartLase C140/C340

SmartLase C140 dhe C340 lasers janë të dizajnuara për fleksibilitet operacional, secila e plotë në një njësi, duke i bërë ata shumë të përshtatshme për aplikime encoding në transportuesi dhe paketim linjave themelore …

Markem-Imaje SmartLase C150/C350

Seria SmartLase C ofron konfigurimin e duhur për secilën industri, gjithmonë ofron një zgjidhje pa marrë parasysh aplikacionin (gamë të gjerë lentesh, kokë skanimi dhe burime lazer). C150, SL C350 dhe SL C350 L janë të dizajnuara posaçërisht…