GTS Adriatic d.o.o. > Rreth nesh

Ne ofrojmë zgjidhje.

GTS ADRIATIC u themelua në vitin 2012 nga Imark Sistem nga Bukureshti, i cili njohu tregun serb si një potencial për investime në zhvillimin e zgjidhjeve industriale të përshtatura për nevojat e kompanive vendase. Në vitet e para të funksionimit, GTS ADRIATIC, me një ekip njerëzish me përvojë, dhe në bashkëpunim me Markem-Imaje, hodhën themelet për rritje dhe zhvillim në segmentin e markimit industrial.

Portofoli ynë përfshin makina për:

  • shenjë
  • kodim
  • paketim
  • etiketimi
  • inspektimi i produktit
  • furnizimet

Nga dita e parë, strategjia e zhvillimit të kompanisë sonë bazohet në ndërtimin e një partneriteti me klientët. Ne gjejmë zgjidhje optimale dhe i plotësojmë të gjitha kërkesat e klientit në mënyrën më efikase dhe me kosto efektive. Duke njohur një qasje profesionale dhe të përgjegjshme për çdo sfidë, klientët tanë me kalimin e kohës na kanë treguar gjithnjë e më shumë besim që na ka mundësuar të zgjerojmë ofertat dhe zgjidhjet e produkteve tona. Në këtë mënyrë, ne pasurojmë njohuritë dhe përvojën tonë të kolegëve tanë, të cilat ua mundësojmë klientëve tanë.

gts
klijenti

Kënaqësia e klientit vjen e para

Megjithëse jemi themeluar në vitin 2012 dhe si kompani jemi relativisht të rinj, çdo vit shohim një rritje të numrit të klientëve që na besojnë. Nga marrëveshjet e njëpasnjëshme deri në bashkëpunimin shumë vjeçar, një numër i madh i kompanive nga Serbia dhe rajoni kanë treguar besim. Pavarësisht nëse janë ndërmarrës të vegjël apo shumëkombëtarë të mëdhenj: i afrohemi të gjithëve me një kujdes të barabartë.

Ne synojmë të rritemi me ju

Duke dëgjuar tregun dhe duke analizuar kërkesat e klientëve, ne arritëm në përfundimin se duke zgjeruar ofertat tona do të lejonim klientët tanë ekzistues të zhvillohen më tej së bashku, dhe të fitojnë besimin e klientëve të rinj të cilët kanë nevojë për zgjidhje specifike të përshtatura për nevojat e tyre specifike. Sot, GTS ADRIATIC ka ekipin e vet të zhvillimit të softuerëve dhe një kompani bijë, ELCOM SYSTEM d.o.o. që veprojnë në fushën e inxhinierisë mekanike dhe automatizmit industrial. Prirja e zhvillimit e ELCOM SYSTEM është në fushën e robotikës dhe aplikimin e teknologjive të reja në industri.

Furnizuesit tanë janë udhëheqës në shënjimin dhe kodimin

Na telefononi ose dërgoni një email për zgjidhjen më të mirë.