Paletizues - Makina automatike të paletizimit

GTS Adriatic d.o.o. > Paletizues – Makina automatike të paletizimit

Qimarox është prodhuesi kryesor i komponentëve për sistemet e trajtimit të materialeve. Si prodhues, ndër të tjera, të paletizuesve, ashensorëve të produkteve, ngritjes së paletave, makinerive të paketimit dhe sistemeve mbrojtëse, Qimarox dallohet për vizionin dhe qasjen e tij bashkëkohore, në të cilën inovacioni, cilësia dhe vlera e shtuar janë të një rëndësie të madhe.

Highrunner HR7 është paletizuesi më i shpejtë dhe më fleksibël nga sfera e Qimarox. Ajo që është interesante është se produktet depozitohen në shtresë pas shtrese në paletë me Highrunner HR7. Për ta bërë këtë, makina ka një tampon të integruar, ku çdo rresht i formuar mbetet derisa të përfundojë një shtresë. Duke depozituar një shtresë të tërë në të njëjtën kohë, Highrunner HR7 duhet të bëjë më pak lëvizje. Kjo kursen kohë, gjë që rrit kapacitetin.

Për shkak se është paleta që lëviz lart e poshtë me paletizuesin fleksibël Highrunner HR7, rreshtat nuk kanë më nevojë të zhvendosen lart e poshtë gjatë depozitimit. Kjo kursen edhe më shumë kohë, veçanërisht me paletat që duhet të grumbullohen 1,80 metra ose më lart. Kjo e bën Highrunner HR7 një nga paletizuesit më të shpejtë në treg.