GTS Adriatic d.o.o. > Printerë transferimi termikë Eidos

Coditherm H-PAD

Coditherm H-PAD është ideale për shtypjen në sipërfaqet e ngushta dhe enët plastike ku zona e printimit është pak më e vogël sesa vetë shkëputja dhe ku ruleri i printerit nuk mund të marrë…

Coditherm I-Roller

Coditherm I-ROLLER rekomandohet për përdorim që kërkon temperaturë të lartë dhe / ose frekuenca të larta. Ky model me një rul transferimi diametër 102 mm që ndizet nga rrezet infra të kuqe…

Coditherm PAD

Coditherm PAD rekomandohet për qëllime të veçanta, pasi pajisja mundëson transmetimin e printimeve në sipërfaqe specifike ose shumë të vogla. – Afati maksimal i printimit: 40 x 90 mm – Rezolucioni i printimit: …

Coditherm ROUND

Coditherm ROUND është një zgjidhje e shkëlqyer për shënimin e objekteve të rrumbullakëta. Transferimi përbëhet nga një karrocë fikse që mbështet rrotullën e nxehtë. Kur rrotullohet duke përdorur një pajisje të motorizuar që është sinkronizuar…

Swing XL Series

Swing XL is ideal for integration into large packaging machines. With its support system, Swing can print directly on the production/packing line, without changing the tool. SWING XL…