GTS Adriatic d.o.o. > Printera laser Markem-Imaje
c600

E RE: Markem-Imaje SmartLase C600

Fuqia për të bërë më shumë! SmartLase C600 i fuqishëm ofron kodim të përhershëm pa kimikate me cilësi të lartë, ndërkohë që redukton kostot e funksionimit. Performancë e jashtëzakonshme në aplikacionet me shpejtësi të lartë në linjat më të kërkuara të paketimit — edhe me rritjen e kompleksitetit të kodeve të kodeve 1D dhe 2D…

smartlase f250

Markem-Imaje SmartLase f250

Lazeri me fibër SmartLase F250 ofron cilësi superiore të kodit në aplikacionet me shpejtësi të lartë, edhe me kode gjithnjë e më komplekse 1D dhe 2D, të gjitha në një njësi kompakte, të lehtë për t’u integruar dhe të lehtë për t’u përdorur…

c140c340_1

Markem-Imaje SmartLase F500

SmartLase F500 është projektuar për linjat e kanaçeve të pijeve me shpejtësi të lartë dhe aplikacione të tjera me kapacitet të lartë. Prodhon me besueshmëri kode të qarta, të qëndrueshme me kosto më të ulëta operacionale…

c140c340_1

Markem-Imaje SmartLase C140/C340

Lazerët SmartLase C140 dhe C340 janë projektuar për fleksibilitet operacional, secili i kompletuar në një njësi të vetme, duke i bërë ato jashtëzakonisht të përshtatshme për aplikime kodimi në transportues bazë dhe linja paketimi…

c150-c350_2

Markem-Imaje SmartLase C150/C350

Seria SmartLase C ofron konfigurimin e duhur për çdo industri, duke ofruar gjithmonë një zgjidhje pavarësisht nga aplikacioni (një përzgjedhje e gjerë lentesh, koka skanimi dhe burime lazer). C150, SL C350 dhe SL C350 L janë projektuar posaçërisht …