SIC Marking EC1

EC1 është projektuar për të shënuar materialin e ngurtësisë dhe densitetit deri në 62 Hrc. Materialet që mund të shënohen janë metal, plastikë, dru, …

Sistemi i shënjimit të pikës së montuar në kolonë ec1 është i përshtatshëm për shënimin e tabelave në çdo mjedis industrial. Ideal për të shënuar pjesë të vogla dhe të mesme, shpejtësinë e punës, cilësinë e qëndrueshme dhe saktësinë e besueshme e bëjnë atë një makinë shumë të efektshme të shënjimit. E aftë për të shënuar plastikën dhe çelikun e ngurtë (deri në 62HRC), makina e shënimit ecen me një pistoletë solenoid që nuk kërkon një sistem të veçantë pneumatik dhe mund të kombinohet me pajisje markuese opsionale (boshti d ose pllakë). Ajo kërkon pak mirëmbajtje dhe harxhuese, dhe është një sistem i besueshëm dhe i fuqishëm i markimit i përshtatshëm për një mori aplikimesh.

Softueri ec1 u krijua për të qenë sa më i thjeshtë që është e mundur duke përdorur një tastierë industriale të mbuluar me një membranë dhe një ekran të madh me ngjyra. Ky softuer është menduar tërësisht për kontroll të lehtë dhe intuitivitet më të madh. Ofron krijimin e lehtë dhe të shpejtë të të gjitha dosjeve tuaja të shënjimit direkt në kontrollues.

Fushë printimi 120 x 100 mm
Pesha 16kg
Kolona 280 mm
Gjilpërë karabit
Ekran LCD 95×54 mm
Aksi rrotullues (opsional) për pjesët deri në 150 mm

markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
eidos-logo-web.jpg
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1