Zgjidhjet e softuerit

GTS Adriatic d.o.o. > Zgjidhjet e softuerit

Na kontaktoni nëse keni nevojë për programim industrial dhe integrim të zgjidhjeve softuerike në ciklin e prodhimit.

Ne po zhvillojmë softuer të bazuar në një kërkesë specifike të klientit, siç janë:

  • software për monitorimin e pullave të akcizës
  • software për dhurata të integruara në printera industrialë (kodet e shtypura brenda paketimit të produktit)
  • software për adaptimin e protokolleve të printerëve industrialë të çdo marke në Markem-Imaje
  • Sistemet WMS sipas kërkesës së klientit
  • aplikim për etiketat paletë
  • zgjidhje software-hardware për shënimin e lidhjeve në industrinë e automobilave
  • etiketimin e produkteve përmes urdhrave të punës së përdoruesit
  • Sistemet e ekzekutimit të prodhimit (MES) – software për ndjekjen e prodhimit

Ka shumë gjëra që mund të bëjmë për ju, ju vetëm duhet të na telefononi dhe të shpjegoni se çfarë është ajo që ju nevojitet …