Ink jet printer Markem-Imaje 9450 C

GTS Adriatic d.o.o. > Ink jet printera Markem-Imaje > Ink jet printer Markem-Imaje 9450 C

Printer Inkjet me performancë të lartë 9450 C siguron optimizimin e kostos për aplikacionet në sipërfaqe të errëta ku kërkohet shënimi i kontrastit.

20% më e shpejtë
Lehtë për të punuar me të
Kursimet e harxhimit dhe energjisë
Bojëra të larta ngjitëse dhe kontrasti ju ndihmojnë të arrini gjurmueshmërinë për të kryer qëllimet tuaja të prodhimit. Sistemi automatik i pastrimit siguron stabilitetin e hundës në çdo fillim. Ndjekja e thjeshtë e kostos përmes sistemit të monitorimit të zgjuar.

Deri në 5 rreshta të shtypura
Shpejtësia e shtypjes deri në 6.6 m / s
Lartësia maksimale e karakterit 11.2 mm
Përzgjedhje e madhe e karaktereve (Latinisht, cirilike, arabe, greke, kineze, japoneze, etj.)
Ekran me prekje WYSIWYG me 7 inç
Ideale për të shënuar cilësinë e produktit (shtypje e drejtpërdrejtë në vetë produktin siç është guaska e vezëve duke përdorur bojë të klasës ushqimore që përputhet me rregulloret e BE dhe FDA)
OPSIONE

Mbrojtja IP66 (kërkon ajër shtesë)
Zorrë e kokës së printerit ultra fleksibël 6m
Kompleti i shtypjes së kokës së Printerit