GTS Adriatic d.o.o. > Laser shënuar teknologji SIC Marking
l-moov laser

E RE: L-MOOV me lazer portativ

L-MOOV është një zgjidhje e sigurt, intuitive për shënjimin me laser të pjesëve të mëdha. I fortë mjaftueshëm për të qenë i besueshëm, është plotësisht i lëvizshëm dhe fleksibël. Për shënjimin e pjesëve të mëdha dhe të rënda…

I104 HD Laser marking head

Lazer me fibra është teknologjia më e fundit ultra-efikase, e qëndrueshme dhe e lehtë për t’u zbatuar. Për të përmbushur kërkesat ISO për cilësinë, gjurmimi i produktit është thelbësor. Kjo eshte pse…

I104 Easy Laser marking head

104 Easy është projektuar për të rritur produktivitetin në stacionet e dedikuara për shënimin e komponentëve dhe gjurmueshmërinë. Ato janë të pajisura me një burim lazer me fibër të shënuar SIC doped me Ytterbium …

I104 L-G Laser marking head

Shënuesi lazer i104L-G u ndërtua për integrim të përsosur në linjat e prodhimit industrial. Falë shenjës së cilësisë së lartë dhe nivelit të lartë të ritmit të punës, i104L-G rritë gjurmueshmërinë dhe …

L-Box Laser system

SIC Marking’s L-Box Laser Marking System u ndërtua me nxitim energjik të ambienteve industriale në mendje. Ajo është e pajisur me një lazer të fibrave me fibër dopio dopio të fuqishëm, të pulsuar me valë …

xl_box_4

XL-Box Laser system

XL-BOX është anija në mesin e një gamë të workstations lazer, me karakteristika dhe dimensione të dizajnuara për të rritur produktivitetin dhe përshtatur me nevojat në zhvillim të prodhimit …

l-xxlbox-hd-t-f-7086

XXL-Box Laser system

XXL-BOX është një stacion shënjimi me lazer i krijuar për të SHËNJUAR PJESË TË MËDHA veçanërisht. Me një thellësi prej 820 mm dhe aftësinë për të shënuar pjesë deri në 520 mm të larta, ky stacion ka VËLLIMIN MË TË MADH TË SHËNIMIT NË TREG…