GTS Adriatic d.o.o. > Laser shënuar teknologji SIC Marking

I104 HD Laser marking head

Lazer me fibra është teknologjia më e fundit ultra-efikase, e qëndrueshme dhe e lehtë për t’u zbatuar. Për të përmbushur kërkesat ISO për cilësinë, gjurmimi i produktit është thelbësor. Kjo eshte pse…

I104 Easy Laser marking head

104 Easy është projektuar për të rritur produktivitetin në stacionet e dedikuara për shënimin e komponentëve dhe gjurmueshmërinë. Ato janë të pajisura me një burim lazer me fibër të shënuar SIC doped me Ytterbium …

I104 L-G Laser marking head

Shënuesi lazer i104L-G u ndërtua për integrim të përsosur në linjat e prodhimit industrial. Falë shenjës së cilësisë së lartë dhe nivelit të lartë të ritmit të punës, i104L-G rritë gjurmueshmërinë dhe …

L-Box Laser system

SIC Marking’s L-Box Laser Marking System u ndërtua me nxitim energjik të ambienteve industriale në mendje. Ajo është e pajisur me një lazer të fibrave me fibër dopio dopio të fuqishëm, të pulsuar me valë …

xl_box_4

XL-Box Laser system

XL-BOX është anija në mesin e një gamë të workstations lazer, me karakteristika dhe dimensione të dizajnuara për të rritur produktivitetin dhe përshtatur me nevojat në zhvillim të prodhimit …