Markem-Imaje SmartLase c600

GTS Adriatic d.o.o. > Printera laser Markem-Imaje > Markem-Imaje SmartLase c600
Sfidat tuaja

Keni nevojë për kodim të përhershëm me cilësi të lartë për shishet tuaja PET, xhamin, etiketat, etiketat e ëmbëlsirave, filmat fleksibël, letrën/kartonin me bojë, metalet e veshura dhe materialet e tjera të paketimit. Ju gjithashtu keni nevojë për një printer të fortë, të sigurt, të lehtë për t’u instaluar dhe duke ulur shpenzimet tuaja operative.

Zgjidhjet tona

Koduesi lazer SmartLase® C600 CO2 ofron cilësi të shkëlqyer të kodit dhe më shumë fuqi për aplikacione me shpejtësi të lartë, edhe me kompleksitetin në rritje të kodeve të kodeve 1D dhe 2D, të gjitha në një njësi të shkallës industriale të lehtë për t’u integruar dhe për t’u përdorur.

Përfitimet kryesore

Koduesi lazer SmartLase C600 CO2 është i fortë, i sigurt dhe i gatshëm për çdo gjë. Fuqizoni linjën tuaj të paketimit dhe ulni kostot tuaja.
• I pastër, i lexueshëm dhe i gjurmueshëm – edhe në shpejtësitë më të larta të linjës dhe xhiros së produktit.
• Kodet lazer janë të përhershme duke siguruar shenja të pashlyeshme që mbrojnë nga falsifikimi
• Pa kosto shtesë për materialet harxhuese ose ftohje të jashtme do të thotë që fitoni efikasitet më të lartë të linjës dhe shpenzime më të ulëta funksionimi.
• SmartLase C600 është i pastër, i qëndrueshëm, i pajtueshëm dhe praktikisht pa mirëmbajtje.
• Projektuar për mjediset më sfiduese të prodhimit me kontrollues të plotë IP55 dhe kokë printimi.
• SmartLase C600 është një shumëllojshmëri ndërfaqesh industriale e optimizuar nga Industria 4.0 si Ethernet/IP, PROFINET, NGPCL dhe softueri CoLOS® me funksione të plota dhe plotëson standardin më të lartë të sigurisë për qarqet E-stop dhe kyçje sipas ISO 13849-1 / Ple .