SmartLase c600 laser Markem-Imaje

GTS Adriatic d.o.o. > Laserski štampači Markem-Imaje > SmartLase c600 laser Markem-Imaje
Vaši izazovi

Potrebno vam je trajno visokokvalitetno kodiranje za PET boce, staklo, etikete, etikete za konditorske proizvode, fleksibilne folije, obojeni papir/karton, obložene metale i druge materijale za pakovanje. Takođe vam je potreban koder koji je robustan, bezbedan, lak za instalaciju i koji istovremeno smanjuje operativne troškove. SmartLase C600 je rešenje za Vas!

Naše rešenje

SmartLase® C600 CO2 laser isporučuje vrhunski kvalitet koda i više snage za aplikacije velike brzine, čak i sa sve većom složenošću 1D i 2D kodova, sve u industrijskoj jedinici koja se lako integriše i koja je laka za rukovanje.

Ključne prednosti

SmartLase C600 CO2 laser je robustan, bezbedan i spreman za rad. Unapredite svoju liniju za pakovanje i smanjite operativne troškove.

• Čist, čitljiv i sledljiv kod– čak i pri najvećim brzinama linije i protoka proizvoda
• Laserski kodovi su trajni i pružaju neizbrisive oznake koje štite od falsifikovanja
• Bez dodatnih troškova za potrošni materijal ili eksterno hlađenje, što znači da dobijate veću efikasnost linije i manje operativne troškove
• SmartLase C600 je čist, održiv, usaglašen i praktično ne zahteva održavanje
• Dizajniran za najizazovnija proizvodna okruženja sa IP55 kontrolerom i laserskom glavom
• SmartLase C600 je optimizovan za Industriju 4.0 nudeći raznovrsnost industrijskih interfejsa kao što su Ethernet/IP, PROFINET, NGPCL i potpuno opremljenu CoLOS® softversku podršku. Ispunjava najviši standard bezbednosti prema ISO 13849-1 / Ple .