GTS Adriatic d.o.o. > Markem-Imaje printera me madhësi të madhe karakterësh > Markem-Imaje štampač visoke rezolucije 5800

Lehtë për t’u përdorur dhe mirëmbajtur, printeri me karaktere të mëdha Touch Dry® Markem Imaje 5800 prodhon tekst me rezolucion të lartë 100% të lexueshëm, logo dhe barkode GS1-128, në valëzim, filma dhe polistiren.

Sfidat tuaja

Të duhet një kodues me bojë me kontrast të lartë për tekstin, logot dhe barkodet. Kodimi juaj duhet të bëhet me kosto efektive, duke prodhuar kode që nuk rrjedhin ose nuk zbehen kurrë. Ju keni shumë punë printimi ose etiketa për të menaxhuar, madje mund t’ju duhet të përdorni shumë ngjyra në një rresht të vetëm. Prandaj, Markem Imaje 5800 piezo është perfekt për ju.

Zgjidhjet tona

Markem-Imaje 5800 Touch Dry piezo me rezolucion të lartë  është koduesi i përsosur për linjat moderne të prodhimit. Ai prodhon barkode me kontrast të lartë, shumë të skanueshëm në një sërë nënshtresash. Boja e saj me densitet të lartë Touch Dry arrin shenjën e shkallës C GS1-128 me kohë minimale joproduktive, kosto më të ulët dhe më pak rrëmujë se etiketat. Me bojëra që janë pa tretës dhe të sigurta, Piezo 5800 mund të ndihmojë gjithashtu në zvogëlimin e gjurmës tuaj mjedisore.

Përfitimet kryesore

Një kuti kontrolli kompakte e bën printerin ideal për hapësirë të kufizuar në dysheme. Me teknologjinë e printerit piezo, prisni vëllime më të larta të kodit: deri në 121 metra kodim në minutë duke filluar nga 65 mm në lartësi deri në 3000 mm në gjatësi. Tetë densitete printimi ofrohen duke përdorur katër kokat e printimit Intelli’Wax të rregullueshme dhe mund të përdorni deri në 4 ngjyra të ndryshme boje në të njëjtën linjë. Me 5800 mund të rimbushni bojë ndërsa koduesi është në përdorim, duke përmirësuar produktivitetin. Një strukturë e thjeshtë menyje dhe një ekran me prekje i lehtë për t’u përdorur sigurojnë integrim dhe funksionim të lehtë, ndërsa sistemi ynë i krijimit të vendeve të punës dhe menaxhimit të të dhënave CoLOS ju lejon të menaxhoni në mënyrë qendrore printimet dhe të siguroni qëndrueshmëri dhe gjurmueshmëri në linjat tuaja.