Jednostavan za rukovanje i održavanje, štampač velikih znakova Touch Dry® 5800 proizvodi 100% čitljiv tekst visoke rezolucije, logotipe i GS1-128 bar kodove, na valovitim lepenkama, folijama i polistirenu.

Vaši izazovi

Potreban vam je inkjet štampač visokog kontrasta za tekst, logotipe i bar kodove. Vaše kodiranje mora biti urađeno isplativo, stvarajući kodove koji nikada ne blede. Imate mnogo zadataka za štampanje ili nalepnica kojima možete da upravljate, a možda ćete čak morati da koristite više boja u jednoj liniji.

Naše rešenje

Touch Dry 5800 štampač visoke rezolucije je savršen za moderne proizvodne linije. Štampa bar kodove visokog kontrasta koji se mogu skenirati na širokoj paleti podloga. Njegovo mastilo visoke gustine Touch Dry postiže oznaku C GS1-128 uz minimalno vreme zastoja, nižu cenu i manje nereda od etiketa. Sa mastilima koja ne sadrže rastvarače i koja su bezbedna, Piezo 5800 takođe može pomoći u smanjenju vašeg uticaja na životnu sredinu.

Ključne prednosti

Kompaktno kućište za kontroler čini štampač idealnim za ograničen prostor. Sa tehnologijom piezo štampača, očekujte više odštampanih kodova: do 121 metar kodiranja u minuti u rasponu od 65 mm visine do 3000 mm dužine. Osam gustina štampe je dostupno pomoću četiri podesive glave za štampanje Intelli’Vax, a možete koristiti do 4 različite boje mastila na istoj liniji. Sa 5800 možete dopuniti mastilo dok je koder u upotrebi, poboljšavajući produktivnost. Jednostavna struktura menija i ekran osetljiv na dodir koji je jednostavan za korišćenje obezbeđuju integraciju i rad bez napora. Uz to, CoLOS softver za kreiranje štampe i upravljanje podacima omogućava centralno upravljanje i obezbeđuje doslednost i sledljivost na svim linijama.