Markem-Imaje rezolucion të lartë të karakterit të madh 5940

GTS Adriatic d.o.o. > Markem-Imaje printera me madhësi të madhe karakterësh > Markem-Imaje rezolucion të lartë të karakterit të madh 5940

Printeri ink jet me rezolucion të lartë 5940 përfaqëson gjeneratën e ardhshme të teknologjisë Touch Dry® Hot Melt. Cilësi superiore e printimit të kodimit për karton të valëzuar dhe fletë metalike. Bojërat Markem-Imaje Touch Dry® Hot Melt janë pa tretës dhe të sigurta për mjedisin. Kodet dhe imazhet kurrë nuk rrjedhin ose zbehen, janë të thata në prekje dhe japin kode 100% të lexueshme. Përputhet me standardin GS1.

Zgjidhja është e aplikueshme për të gjitha materialet. Mund të përdoret në ambalazhe dytësore për produkte të freskëta, ushqime dhe pije, mish, ëmbëlsira, ushqime të ngrira, madje edhe film tkurrje për dërgesat e paletave. Mund të printojë gjithashtu në sipërfaqe poroze, duke përfshirë pëlhura dhe materiale jo të endura.

Koha e ngrohjes 67% më e shpejtë për të përmirësuar rrjedhën. Përdoruesit mund të zgjedhin nga një deri në katër koka printimi në varësi të kompleksitetit të printimit.

Printeri me bojë 5940 ka një rezervuar boje që është 75% më i madh se kapaciteti i zgjidhjeve të tjera dhe mund të zvogëlojë nevojën për ndërhyrje të operatorit deri në 43%. Kontejnerët e bojës mund të zëvendësohen ndërsa prodhimi është ende në progres, duke reduktuar sërish kohën e ndërprerjes. Përveç kësaj, zgjidhja është krijuar për të siguruar qasje të lehtë në komponentët e brendshëm, dhe pjesët mund të zëvendësohen mesatarisht në 15 minuta.