5940 Ink jet Markem-Imaje štampač visoke rezolucije

GTS Adriatic d.o.o. > Štampači visoke rezolucije Markem-Imaje > 5940 Ink jet Markem-Imaje štampač visoke rezolucije

5940 ink jet štampač visoke rezolucije predstavlja sledeću generaciju Touch Dry® Hot Melt tehnologije. Superiorni kvalitet otiska kodiranja za valovitu lepenku i folije. Markem-Imaje Touch Dry® Hot Melt mastila su bez razređivača i bezbedna po životnu sredinu. Kodovi i slike nikada ne cure niti blede, suvi su na dodir i daju 100% čitljive kodove. Usaglašeno sa GS1 standardom.

Rešenje je primenljivo za čitav niz materijala. Može se koristiti na sekundarnoj ambalaži za sveže proizvode, hranu i piće, meso, konditorske proizvode, smrznutu hranu, pa čak i skupljajuću foliju za paletne pošiljke. Takođe, može da štampa na poroznim površinama, uključujući tkanine i netkane materijale.

67% brže vreme zagrevanja radi poboljšanja protoka. Korisnici mogu da biraju između jedne do četiri glave štampača u zavisnosti od složenosti štampanja.

5940 ink jet štampač ima posudu za mastilo koja je 75% veća od zapremine posuda kod drugih rešenja i može smanjiti potrebu za intervencijom operatera za čak 43%. Kontejneri sa mastilom se mogu zameniti dok je proizvodnja još uvek u toku, ponovo smanjujući vreme zastoja. Pored toga, rešenje je dizajnirano da omogući lak pristup unutrašnjim komponentama, a delovi se mogu zameniti u proseku za 15 minuta.