Ink jet printer Markem-Imaje 9410

GTS Adriatic d.o.o. > Ink jet printera Markem-Imaje > Ink jet printer Markem-Imaje 9410

Dizajn i zgjuar. TCO përfshirë
Ulje deri në 20% në përdorimin e harxhuar dhe energjinë
konsumi. Shpenzime të optimizuara të lidhura me mbeturinat.

E pastër dhe e sigurt, sistemi ynë novator i fishekëve kërkon jo
konfigurimin dhe eleminimin e gabimeve të menaxhimit të harxhueshëm.

Shtypni një kod QR për të promovuar markën tuaj dhe për të gjeneruar trafik në internet.
Teksti, logot dhe barkodet 2D, etj në dispozicion në 35 gjuhë.
Referencat e bojës me një nivel të lartë ngjitjeje, kontrasti dhe ngjyre ku është e nevojshme, si dhe zgjidhje kundër falsifikimit dhe bojëra miqësore me mjedisin.

Karakteristika të shtypura

 • Kreu printues mono-jet
 • Kreu G (rezolucion shtypi: 71 dpi)
 • Deri në 5 rreshta të shtypuraSpeed ​​Shpejtësia e shtypjes: deri në 4.6 m / s
 • Lartësia e shkronjave nga 5 në 32 pika për mesazhe multiline
 • Lartësia e karakterit: nga 1,5 deri në 11 mm
 • Zgjedhje e gjërë e barkodeve 1D dhe 2D (EAN8 / EAN13 / UPCA / UPCE
  barkodet, kodi 39, gërshetuar 2 nga 5, Datamatrix dhe kodi QR)
 • Zgjedhje e gjerë e karaktereve (Latin, Arabisht, Japonisht, Cirilik,
  Hebraisht, Kinezisht, Koreane, etj)

OPERACIONET

 • Biblioteka e mesazheve (deri në 100 mesazhe)
 • Ndërfaqja ndërkombëtare e operatorit / makinerisë me një zgjedhje të gjerë të Gjuhë
 • WYSIWYG 7″ ekran me prekje të gjerë prekjeje: ekran në kohë reale i mbetur
 • kapaciteti i shtypjes i shprehur në orë dhe numër mesazhesh;
  ndihma e integruar dhe sistemi i alarmit; shtypja e thjeshtuar e mesazheve
  dhe menaxhimi; krijimin e profileve të përdoruesit
 • Porte USB dhe SD
 • Kontrolli i Shpejtësisë së Jet garanton cilësinë e shënjimit
 • Selection Zgjedhja automatike e shkronjave, në varësi të shpejtësisë së shtypjes dhe distanca e shtypjes / objektit
 • Range Gama e gjërë e bojrave: shumë-përdorimi, performanca e lartë; pa keton dhe bojëra pa MEK
 • Rid Fabrikë të mbyllur 0.8-litra me sistem mashtrues
 • Lidhja / shkëputja e shpejtë e aksesorëve (fotocelë, alarmi dhe
  encoder)
 • Lidhshmëria e Ethernetit
 • Menaxhimi specifik i datës (funksioni i datës së rrumbullakimit)