WLAN infrastructure

GTS Adriatic d.o.o. > WLAN infrastructure

Extreme Networks ofron teknologji industriale të besueshme me performancë të lartë që mbështesin IPv6 dhe mbrojnë sasi të mëdha të të dhënave.

Kontrollorët e Wirelless:

C35 (deri në 250 AP)
V2110 (deri në 1050 AP)
C5210 / C5215 (deri në 2000 AP)

Pika hyrëse e brendshme:

AP3935
AP3915
AP3916 me kamera video të integruar HD
AP3912

Pika e qasjes në natyrë:

AP3917
AP3935
AP3965
AP3915
AP3916 me kamera video të integruar HD
AP3912