Printeri i transferimit termik Markem-Imaje SmartDate X65

GTS Adriatic d.o.o. > Printer për transferimin Markem-Imaje > Printeri i transferimit termik Markem-Imaje SmartDate X65

Projektuar për aplikacionet më të kërkuara, me vëllim të lartë, SmartDate X65 jep kodimin me rezolucion të lartë në paketimet e filmave fleksibël, aq shpejt sa 455 pako në minutë. Ndërfaqja e tij plotësisht intuitive e përdoruesit 10.1 ”i bën operacionet e përditshme të thjeshta dhe të drejtpërdrejta dhe siguron informacionin më të vlefshëm që ju nevojitet për të optimizuar dhe përmirësuar Efektivitetin tuaj të Përgjithshëm të Pajisjeve (OEE) përmes raportimit të MI Sigma.

Koduesi mund të konfigurohet për të monitoruar 5 metrikat tuaja më të rëndësishme të prodhimit direkt nga ekrani fillestar, p.sh., niveli i paketës, xhiroja, disponueshmëria.
Ndihmën e animuar dhe udhëzimet ‘si për të siguruar’ udhëzime për konfigurimin dhe procedurat e mirëmbajtjes ditore për të siguruar një cilësi të qëndrueshme të shtypjes.

Përveç sistemit të tij të zbulimit të pikave të ngordhura, sistemi SmartDate Detect-Plus i instalueshëm i thjeshtë * kontrollon dhe konfirmon praninë, pozicionin dhe cilësinë e kodit në çdo paketë dhe direkt në ndërfaqen e përdoruesit 10.1 “.
Shpejtësia e shtypjes mund të vendoset nga 10 mm në 1800 mm për sekondë duke lejuar 455 pako të shtypura për minutë në 300 dpi.

Mirëmbajtja zero parandaluese: Makinë e fortë e shiritit direkt dhe modelimi i kasetës nuk përmbajnë pjesë të veshin.
Printerë gjithëpërfshirës për fleksibilitet të zgjeruar: Të dyja konfigurimet me ndërprerje dhe ato të vazhdueshme me një kokë printimi 53 mm janë në dispozicion në të njëjtin kodues.
Deri në 15% ** më shumë kode për rrotull: Zgjedhje e madhe e rrotullave të shiritave bazuar në llojin dhe nevojat tuaja të paketimit.
* Fakultativ.
** Krahasuar me modelet e tjera konkurruese.