Termo transfer štampač Markem-Imaje SmartDate X65

GTS Adriatic d.o.o. > Termo transfer štampači Markem-Imaje > Termo transfer štampač Markem-Imaje SmartDate X65

Dizajniran za najzahtevnije aplikacije velikog obima, Termo transfer štampač SmartDate X65 donosi štampu visoke rezolucije pri velikim brzinama. Njegova dugovečna termalna glava može da odštampa 300 dpi kodove na fleksibilnoj ambalaži na više od 455 pakovanja u minuti. Lak za instaliranje, jednostavan za upotrebu, korisnički interfejs povećava vreme ispravnog rada obezbeđujući pristup bitnim informacijama za štampu i dozvoljavajući prilagođavanje koda na liniji. SmartDate X65 je dizajniran za maksimalno povećanje efikasnosti u proizvodnji.

  • Koder se može konfigurisati za nadgledanje vaših 5 najvažnijih proizvodnih metrika direktno sa početnog ekrana, npr. Brzina pakovanja, propusnost, dostupnost. Animirana pomoć i vodiči „kako uraditi“ pružaju smernice o podešavanju i postupcima svakodnevnog održavanja kako bi se osigurao dosledan kvalitet štampanja.
  • Pored sistema za detekciju mrtvih tačaka, sistem za jednostavno instaliranje SmartDate Detect-Plus* proverava i potvrđuje prisustvo, položaj i kvalitet koda na svakom pakovanju. Brzina štampanja može se podesiti od 10 mm do 1800 mm u sekundi, omogućavajući izlaz 455 štampanih pakovanja u minutu pri rezoluciji od 300 dpi.
  • Bez preventivnog održavanja! Čvrsti direktni pogon trake i dizajn kućišta ne sadrže delove podložne habanju. Prilagođeno vašoj proizvodnoj liniji: Izbor između interminentne ili kontinualne konfiguracije, obe sa 53 mm glavom za štampanje. Do 15% ** više kodova po rolni: Veliki izbor ribona u zavisnosti od vašeg pakovanja i potreba.

 

*opciono
**u poređenju sa drugim konkurentnim modelima.