Printer për transferimin Markem-Imaje SmartDate X65-128

Projektuar për aplikime të shtypjes me format të gjerë, SmartDate X65-128 jep kodim me rezolucion të lartë në paketimet e filmave fleksibël aq shpejt sa 400 pako në minutë. Karakteristikat e saj për printim e bëjnë atë ideal për mesazhe të gjera siç janë kodimi i përbërësve dhe ushqyesve. Ndërfaqja e tij plotësisht intuitive e përdoruesit 10.1 ”i bën operacionet ditore të lehta dhe të drejtpërdrejta, ndërsa siguron informacionin më të vlefshëm që ju nevojitet për të optimizuar dhe përmirësuar Efektivitetin tuaj të Përgjithshëm të Pajisjeve (OEE) përmes raportimit të MI Sigma.

Kapaciteti i shtypjes deri në 128 mm x 500 mm * kapaciteti jep dyfishin e sasisë së shtypjes së ndryshueshme përkundrejt një koduesi standard, duke zvogëluar kështu kostot.
Shpejtësia e shtypjes mund të vendoset nga 10 mm në 700 mm për sekondë duke lejuar më shumë se 400 pako të shtypura në minutë në 300 dpi.

Koduesi mund të konfigurohet për të monitoruar 5 metrikat tuaja më të rëndësishme të prodhimit direkt nga ekrani fillestar, p.sh., niveli i paketës, xhiroja, disponueshmëria.
Ndihmën e animuar dhe udhëzimet ‘si për të siguruar’ udhëzime për konfigurimin dhe procedurat e mirëmbajtjes ditore për të siguruar një cilësi të qëndrueshme të shtypjes.

Mirëmbajtja zero parandaluese: Makinë e fortë e shiritit direkt dhe modelimi i kasetës nuk përmbajnë pjesë të veshin.
Printerë gjithëpërfshirës për fleksibilitet të zgjeruar: Të dyja konfigurimet me ndërprerje dhe ato të vazhdueshme janë në dispozicion në të njëjtin kodues.
Deri në 15% ** më shumë kode për rrotull: Zgjedhje e madhe e rrotullave të shiritave bazuar në llojin dhe nevojat tuaja të paketimit.
* Aplikimi i varur.
** Krahasuar me modelet e tjera konkurruese.

markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
eidos-logo-web.jpg
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1