Termo transfer štampač Markem-Imaje SmartDate X65-128

GTS Adriatic d.o.o. > Termo transfer štampači Markem-Imaje > Termo transfer štampač Markem-Imaje SmartDate X65-128

Dizajniran za aplikaciju na širokim formatima, termo transfer štampač SmartDate X65-128 donosi štampu visoke rezolucije pri velikim brzinama. Može da odštampa 300 dpi kodove na fleksibilnoj ambalaži na više od 400 pakovanja u minuti. Karakteristike glave za štampanje čine ga idealnim za široke poruke poput liste sastojaka i hranljivih vrednosti. Potpuno intuitivni korisnički interfejs od 10,1″ svakodnevne operacije čini jednostavnim. Istovremeno, pruža najvrednije informacije koje su vam potrebne za optimizaciju i poboljšanje ukupne efikasnosti opreme (MIE) putem izveštavanja MI Sigma.

  • Kapacitet štampe do 128 mm x 500 mm* pruža dvostruko veću količinu promenljivog štampanja u odnosu na standardni štampač i na taj način smanjuje troškove. Brzina štampanja može se podesiti od 10 mm do 700 mm u sekundi omogućavajući štampu 300 dpi kvaliteta na više od 400 pakovanja u minuti.
  • Koder se može konfigurisati za nadgledanje vaših 5 najvažnijih proizvodnih metrika direktno sa početnog ekrana, npr. Brzina pakovanja, propusnost, dostupnost. Animirana pomoć i vodiči „kako uraditi“ pružaju smernice o podešavanju i postupcima svakodnevnog održavanja kako bi se osigurao dosledan kvalitet štampanja.
  • Bez preventivnog održavanja! Čvrsti direktni pogon trake i dizajn kućišta ne sadrže delove podložne habanju. Prilagođeno vašoj proizvodnoj liniji: Izbor između interminentne ili kontinualne konfiguracije, obe sa 53 mm glavom za štampanje. Do 15% ** više kodova po rolni: Veliki izbor ribona u zavisnosti od vašeg pakovanja i potreba.

 

*u zavisnosti od aplikacije
**u poređenju sa drugim konkurentnim modelima.