Mobile Kompjuterët Honeywell

GTS Adriatic d.o.o. > Terminalet Mobile > Mobile Kompjuterët Honeywell

Mobile Kompjuterët Honeywell kombinojnë përfitimet e PDA-ve të konsumit dhe kompjuterëve të telefonisë mobile të lartë në një paketë të fuqishme. Ashtu si PDA-të, pajisjet Honeywell janë të vogla dhe të lehta. Megjithatë, ato ofrojnë funksionalitet të synuar dhe lidhje të zgjeruara, duke përfshirë standardin e industrisë 802.11k, Cisco® Compatibility dhe Bluetooth®.

Përfshijnë:

Teknologjia më e fundit e sistemit operativ Android ™ ose Windows®.
Softueri i Menaxhimit të Pajisjeve SmartSystems ™
Dizenjim industrial i larte dhe fortesia.

Modele:

CK3R, CK3X, CN51, CK71, CK75, CN75 / CN75e, Captuvo, ScanPal EDA50, ScanPal EDA50K, ScanPal EDA51, ScanPal EDA60K dhe të tjerë.