Matja e zhurmës / mërzi

Ngarkesa në përgjithësi matet duke zbuluar objektivin në tre pika. Matja është gjithashtu e mundur duke lëvizur sensorin ose duke matur drejtpërdrejt formën duke projektuar një lazer në një vijë horizontale. Në varësi të kushteve dhe objektivave të matjes, metodat mund të ndryshojnë dhe mund të bëhen aranzhime speciale.

Sensor për metodën e matjes së dritës

Forma është e ekspozuar drejtpërdrejt në rreze lazer, pastaj matet duke përdorur të dhënat e valëve të matura. Gjithashtu, duke lëvizur objektivin gjatë skanimit, është e mundur të matni format 3D.

Features:

Mundësia e matjes së lartësisë 2D brenda vijës
Zgjedhje e pakufizuar e objekteve me shpejtësi ultra të lartë
Mundësia e nxjerrjes së të dhënave të formës së valës
Matje pa kontakt
Matni aeroplanët X, Y dhe Z në të njëjtën kohë
Mostrimi i shpejtë, deri në 240 herë më shpejt se metodat konvencionale, duke matur objektet në lëvizje

Shembuj të aplikacioneve:

Inspektimi përfundimtar i gëlqeres
Matja e deformimeve / rrafshimit në motherboard, etj.
Matja e profileve dhe e seksioneve kryq
Përcaktimi i gjerësisë dhe pozitës së objektit matës (p.sh. dërrasat prerëse)
Matja e këndit të produkteve të përpunuara
Matja e trashësisë së banesave

Sensor për metodën e matjes së reflektimit konfokon pa kontakt

Përdorimi i sensorëve ultra-kompakt dhe të lehta mundëson instalimin paralel të disa kokat. Për shkak të marrjes së të dhënave për lartësi në vende të shumta në objekt, deformimi mund të llogaritet vazhdimisht direkt në linjën e prodhimit.

Features:

Matje jo-kontaktuese me precizion të lartë të materialeve dhe ngjyrave të ndryshme të synuara
Matja është e saktë edhe nëse objekti i matjes ka një deformim ose është i prirur
Rregullim i lehtë i matjes
Efektive në sipërfaqe të pabarabarta, të lakuar dhe të ashpër

Shembuj të aplikacioneve:

Trashësia e filmave dhe petë për paketim
Trashësia e pllakave të qelqit
Trashësia e materialeve të ndryshme (plastike, metalike, gome të zezë, xhel, pasqyra, ngjitëse, ngjitëse, etj.)
Trashësia e bordeve të qarkut të shtypur
Matja e pjesëve të bëra nga makineritë (p.sh. disqet e frenave)

Sensor për metodën e matjes së reflektimit trekëndësh jo kontakti

Pas skanimit të objektit duke përdorur një instrument nga kjo seri, deformimi matet duke përdorur të dhënat e lartësisë së secilës nga tre pikat. Kjo seri mostron me shpejtësi ultra të lartë, e cila mundëson matje të qëndrueshme edhe kur skanoni.

Features:

Mostrim i shpejtë për inlines, përmbledhje e gjatësisë totale
Përzgjedhja e synimeve nuk përcaktohet nga transparenca ose ngjyra.

Shembuj të aplikacioneve:

Matja e trashësisë së elektrodës
Matja e dridhjes së rotorit
Kontrolli i pozicionit të thikës së ajrit
Matja e shtresave aktive në panelet diellore
Kontrolloni saktësinë e montimit të lenteve të zmadhimit
Matja e lartësisë së lidhësit

Metoda e matjes së kontaktit

Sensori i kontaktit dixhital i rëndë dhe i fortë për qëllime të përgjithshme. Për të matur deformimin, sensorët e kontaktit përdoren në tre pika. Matja e deformimit mund të kryhet lehtësisht duke rregulluar metodën e matjes duke përdorur funksionin e llogaritjes së instrumenteve të kësaj serie.

Features:

I fortë, i fortë: Shkalla e mbrojtjes IP-67
konfigurimi i thjeshtuar
Rregulloni pikën zero me shtypjen e një butoni
Komunikimi i të dhënave me 10 amplifikatorë
Përzgjedhja e synimeve përcaktohet vetëm nga qëndrueshmëria

Sistemi i matjes së kontaktit mundëson saktësi të lartë të matjes.

I përshtatshëm për t’u realizuar në makinat automatike, gjysëm-automatike dhe manuale, kompakte dhe i thjeshtë për t’u instaluar sepse kërkon shumë pak hapësirë.

Shembuj të aplikacioneve:

Në industrinë e inspektimit të diskut të automjeteve, kontrolloni sheshtësinë e bllokut / rezervuarit të naftës
Në industrinë e përpunimit të metaleve për matje dimensionale gjatë përpunimit të metaleve
Për përbërësit elektrikë, kontrolloni sheshtësinë e baterisë, bazat e telefonave inteligjentë, disqet e vështirë dhe të ngjashme
Matja e trashësisë / lartësisë / sheshtësisë së gjysmëpërçuesve dhe kristaleve të lëngëta
Në industrinë ushqimore, kontrollimi i deformimeve për shkak të mbingarkesës së produkteve dhe të ngjashme

markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
eidos-logo-web.jpg
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1