Markem-Imaje Ribbons

Përdoret CimPak, 2000 Pallet, 200 seri dhe 8000 seri (SmartDate).

Markem Imaje ka një gamë të gjerë të shiritit të transferimit termik (TTR), nga të cilat do të theksonim këto:

  • Ribbons të përshtatshme për të dy kokat e sheshtë të printerit dhe buzë të printerit
  • Ribbons që përputhen me kërkesat e FDA, LfgB dhe RoHS.
  • Ribbons rezistent ndaj thinners.
  • Shirita Wax / rrëshirë dhe shirita rrëshirë për shtypjen në paketime të ndryshme fleksibël.
  • Shirita për një gamë të gjerë shtypshkrimi dhe aplikimi të etiketave të shtypura.
  • Shirita të lehta dhe të qëndrueshme ndaj ujit për aplikime të ndjeshme mjedisore.
markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
eidos-logo-web.jpg
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1