Coditherm H-PAD

Coditherm H-PAD është ideale për shtypjen në zonat e mbyllura të kontejnerëve të plastikës të strukturuar, në të cilat sipërfaqja e printimit është paksa më e vogël sesa vetë shkëputja dhe aty ku printera rul nuk mund të përdoret si pasojë. Ky model ka një pajisje të transferimit të nxehtë të jastëkëve me fuqi të lartë. Pad është operuar nga një pistoni pneumatik i aftë për të zhvilluar deri në 22,8 kN. Pajisjet e drejtimit të fjongut rreth pad janë të dizajnuara për të minimizuar pastrimin. Dimensionet maksimale të bllokut të nxehtë janë 95 x 150 mm.

  • Max. sipërfaqja e printimit: 95 x 150 mm.
  • Përcaktimi i shtypjes: 12 dots / mm (300dpi)
  • Shpejtësia e printimit: deri në 50 mm / s
  • Lloji i rripit të rekomanduar: Rripa rrëshqitëse me qëndrueshmëri të lartë (metoda RINK).