Printera Zebra

Nuk keni kohë për dështimin e printerit. Printerët duhet të funksionojnë në mënyrë të përsosur, pothuajse në mënyrë të padukshme. Por kur ato janë në gjendje të keqe, po ashtu janë edhe operacionet tuaja. Hiqni sherr me Zebra.

Printerët Zebra janë të përshtatshëm për një sërë aplikimesh industriale, nga vëllime të vogla, të mesme deri tek ato të mëdha dhe ofrojnë një gamë të gjerë zgjidhjesh dhe opsionesh. Printerët Zebra mund të plotësojnë nevojat tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme nëse keni nevojë:

 • etiketat e çmimeve ose barkodet,
 • etiketat për shënimin e mallrave ose dërgesave,
 • shënimi i inventarit ose aseteve fikse,
 • ID e vizitorit,
 • byzylykë ID me fjongo për evente të ndryshme ose
 • duke bërë byzylykë ID për pacientët,
 • si dhe çdo gjë tjetër

Nëse keni nevojë për një printer të rëndë në shkallë të gjerë, ne ofrojmë gjithashtu printera industrialë Zebra, të njohur për qëndrueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e tyre.

Sipas nevojave tuaja dhe kërkesave të aplikacionit, ju mund të zgjidhni pajisje nga familjet e mëposhtme:

 • PRINTERËT TE PUBLIKUT (ZD420, ZD500, GX420, GX430, GT800, GC420, ZD410 dhe shumë të tjerë)
 • PRINTERË INDUSTRIAL (SERIA Xi, 105SL PLUS, ZT400, ZT200)
 • PRITERËT MOBILE (QLn SERIJA, QLn PHARMA SERIES, ZQ500, Imz, ZQ110, P4T)
 • PRINTERAT E KARTAVE (ZC10L, ZXP SERIJE dhe shumë të tjera)
 • PRINTERË RFID (R110Xi4, ZT400, ZD500R, ZE500R dhe shumë të tjera)

Nga konfigurimi i thjeshtuar te ndërtimi cilësor deri tek grupi i mjeteve të softuerit të printimit që përmirëson performancën – printerët tanë janë krijuar për të qenë të mbështetur te vetja, të qëndrueshëm dhe pafundësisht të etur për të punuar. Duke shkuar përtej vetëm harduerit, ato ofrojnë autonominë, inteligjencën – dhe ndryshe nga markat e tjera, sigurinë – që ju japin paqe mendore dhe një ndjenjë të vërtetë mbrojtjeje.

Printoni me besim duke e ditur që keni pranë jush një partner me 50 vjet inovacion të printimit termik. Mos bëni kompromis. Merrni të gjitha me Zebra.

Me shërbimin dhe mbështetjen tonë teknike nuk duhet të mendoni për vonesën në shtyp, merreni me gjëra më të rëndësishme. Ne do t’ju ofrojmë të gjitha materialet e nevojshme harxhuese, si dhe aksesorë të tillë si lexues barkode Zebra.

CILI PRINTER ËSHTË MË I MIRË PËR JU? NA JU NDIHMOJMË TË VENDOSNI.

Nuk ka pasur kurrë një mënyrë më të lehtë për të kufizuar opsionet tuaja të printimit. Thjesht na njoftoni për mjedisin dhe kërkesat tuaja, dhe ne do të bëjmë pjesën tjetër.

markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
eidos-logo-web.jpg
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1