Lexuesit barcode ZEBRA

GTS Adriatic d.o.o. > Lexuesit barcode > Lexuesit barcode ZEBRA

Me lexuesit e barkodit Zebra, punonjësit tuaj mund të kapin të dhëna thelbësore dhe të nevojshme – shpejt, me saktësi dhe lehtësi. Nëse skanoni barkodet në një strukturë të shitjes me pakicë, depo, para një shtrati spitalor ose në një linjë prodhimi, Zebra mund t’ju ofrojë një lexues barkodi që plotëson nevojat tuaja.

Sipas nevojave dhe kërkesave tuaja të aplikacionit, ju mund të zgjidhni pajisje nga familjet e mëposhtme:

Modele:

  • MANUAL ME CABLE (LS1203, LS2208, DS2200, LS4208, LI2208, LI4278, DS4308, DS6878, DS6700, dhe shumë të tjerë)
  • WIRELESS DHE STANDING (DS4308P, DS7708, DS9208, DS9808, DS457 dhe shumë të tjerë)
  • QANDNDRIMI I KUNSHILLIT (MP6000, LS7808)
  • INDUSTRIALE ULTRA-ROBUST (LI3608 / LI3678, DS3608-SR / DS3678-SR, DS3608-HP / DS3678-HP, DS3608-HD / DS3678-HD dhe të tjerët)
  • INSTITUCIONET SH HENDETSORE (DS8100-HC, DS6878-HC, CS4070-HC, DS4308-HC)
  • LEXUESIT PARR BARKODE të xhepat (CS4070, CS3000)
  • LEXUESIT INDUSTRIALE ROBUST (DS3500-ER, DS3508, LS3408-ER, LS3578-ER, MT2000)