5940 G Markem Imaje inkjet Printer me rezolucion të lartë

GTS Adriatic d.o.o. > Markem-Imaje printera me madhësi të madhe karakterësh > 5940 G Markem Imaje inkjet Printer me rezolucion të lartë

5940 G printon kode në përputhje me GS1-128 me notë C ose më mirë, në karton të valëzuar dhe tabaka me produkte të freskëta, pije, produkte mishi, ëmbëlsira dhe shumë ushqime të tjera. Printim i saktë në polistiren për ushqime të ngrira dhe mbështjellës të tkurrur për përdorim në paleta.

Sfidat tuaja:
Ju duhet të arrini një produkt të paketuar me cilësi të lartë dhe të përputhshëm pa telashet dhe kostot shtesë që kërkon aplikimi i etiketës. Ju dëshironi të gjeni pajisje të besueshme që janë të lehta për t’u integruar, operuar dhe mirëmbajtur.

Përfitimet e klientit:
• Zgjidhja më moderne e kodimit, ofron lexueshmëri dhe qëndrueshmëri
• Cilësia e provuar e kodit është edhe më e mirë me teknologjinë Intelli’Flow ™ – falë rrjedhës së vazhdueshme të bojës
• Kodet e cilësisë së lartë për pajtueshmërinë GS1-128 me bojërat Touch Dry® që thahen menjëherë në kontakt dhe qëndrojnë në paketim për një kohë të gjatë
• Zgjidhje të vërtetuara verifikimi dhe inspektimi të automatizuara dhe kode të sakta

Projektuar për rritjen e disponueshmërisë dhe prodhimit
• Koha maksimale e zgjatur e funksionimit falë mirëmbajtjes së thjeshtë dhe dizajnit të fortë – servisim i lehtë – mesatarisht 15 minuta
• Rritja e kohës së prodhimit me sistemin e ngrohjes me rezervuar (në pritje të patentës)
• 43% më pak ndërhyrje nga operatori falë rritjes së produktivitetit nëpërmjet një kontejneri boje 75% më të madh (krahasuar me modelet konkurruese)

Avantazhet e Serisë legjendare 5000: një investim i qëndrueshëm
• Menaxhimi i pakujdesshëm i kodit me Sistech Packaging Intelligence Suite ™ – rrit efikasitetin duke siguruar gjurmueshmëri të plotë
• Zgjidhje miqësore me mjedisin – komponimet organike pa erë dhe të paqëndrueshme (VOCs) furnizohen në kontejnerë të riciklueshëm PP-polipropileni
• Nuk ka nevojë për etiketa të shtrenjta, pa mbeturina dhe bërthama etiketash; mundësia e modifikimit të mesazhit në një fazë të vonë

Bojërat Markem-Imaje Touch Dry® Hot Melt janë pa tretës dhe të sigurta për mjedisin. Kodet dhe imazhet kurrë nuk rrjedhin ose zbehen, janë të thata në prekje dhe japin kode 100% të lexueshme. Përputhet me standardin GS1.

Zgjidhja është e aplikueshme për të gjitha materialet. Mund të përdoret në ambalazhe dytësore për produkte të freskëta, ushqime dhe pije, mish, ëmbëlsira, ushqime të ngrira, madje edhe film tkurrje për dërgesat e paletave. Mund të printojë gjithashtu në sipërfaqe poroze, duke përfshirë pëlhura dhe materiale jo të endura.

Koha e ngrohjes 67% më e shpejtë për të përmirësuar rrjedhën. Përdoruesit mund të zgjedhin nga një deri në katër koka printimi në varësi të kompleksitetit të printimit.

5940 G ka një rezervuar boje që është 75% më i madh se kapaciteti i rezervuarit të zgjidhjeve të tjera dhe mund të zvogëlojë nevojën për ndërhyrje të operatorit deri në 43%. Kontejnerët e bojës mund të zëvendësohen ndërsa prodhimi është ende në progres, duke reduktuar sërish kohën e ndërprerjes. Përveç kësaj, zgjidhja është krijuar për të siguruar qasje të lehtë në komponentët e brendshëm, dhe pjesët mund të zëvendësohen mesatarisht në 15 minuta.