5940 G Ink jet Markem-Imaje štampač visoke rezolucije

GTS Adriatic d.o.o. > Štampači visoke rezolucije Markem-Imaje > 5940 G Ink jet Markem-Imaje štampač visoke rezolucije

5940 G štampa GS1-128 usaglašene kodove sa ocenom C ili boljom, na valovitoj lepenci i tacnama sa svežim proizvodima, napitcima, mesnim proizvodima, konditorskim proizvodima i mnogim drugim namirnicama. Precizno štampanje na polistirenu za zamrznutu hranu i na skupljajućoj foliji za upotrebu na paletama.

Vaši izazovi:

Morate da postignete visokokvalitetni, usaglašeni upakovani proizvod bez muke i dodatnih troškova koji povlači aplikacija etiketa. Želite da pronađete pouzdanu opremu koja se lako integriše, rukuje i održava.

Prednosti kupaca:

• Vrhunsko rešenje za kodiranje, obezbeđuje čitljivost i usklađenost
• Dokazani kvalitet koda još je bolji uz Intelli’Flow™ tehnologiju – zahvaljujući stalnom protoku mastila
• Najkvalitetniji kodovi za GS1-128 usklađenost sa Touch Dry® mastilima koja se suše odmah pri kontaktu i ostaju na ambalaži dugo
• Dokazana verifikacija i automatizovana rešenja za inspekciju i tačne kodove

Dizajniran za povećanu dostupnost i proizvodnju
• Maksimalno produženo vreme rada zahvaljujući jednostavnom održavanju i robusnom dizajnu –  lako servisiranje – u proseku 15 minuta
• Povećanje vremena proizvodnje uz sistem zagrevanja rezervoara (na čekanju za patent)
• 43% manje intervencije operatera zahvaljujući povećanoj produktivnosti kroz 75% veći kontejner sa mastilom (u odnosu na konkurentske modele)

Prednosti legendarne serije 5000: održiva investicija
• Bezbrižno upravljanje kodovima sa Sistech Packaging Intelligence Suite™ – povećajte efikasnost uz omogućavanje pune sledljivosti
• Ekološki prihvatljiva rešenja – mastila bez mirisa i isparljivih organskih jedinjenja (VOC) isporučuju se u PP-polipropilenskim kontejnerima koji se mogu reciklirati
• Bez potrebe za skupim etiketama, bez otpada i jezgra etiketa; mogućnost modifikacije poruke u kasnoj fazi

Markem-Imaje Touch Dry® Hot Melt mastila su bez razređivača i bezbedna po životnu sredinu. Kodovi i slike nikada ne cure niti blede, suvi su na dodir i daju 100% čitljive kodove. Usaglašeno sa GS1 standardom.

Rešenje je primenljivo za čitav niz materijala. Može se koristiti na sekundarnoj ambalaži za sveže proizvode, hranu i piće, meso, konditorske proizvode, smrznutu hranu, pa čak i skupljajuću foliju za paletne pošiljke. Takođe, može da štampa na poroznim površinama, uključujući tkanine i netkane materijale.

67% brže vreme zagrevanja radi poboljšanja protoka. Korisnici mogu da biraju između jedne do četiri glave štampača u zavisnosti od složenosti štampanja.

5940 G ima posudu za mastilo koja je 75% veća od zapremine posuda kod drugih rešenja i može smanjiti potrebu za intervencijom operatera za čak 43%. Kontejneri sa mastilom se mogu zameniti dok je proizvodnja još uvek u toku, ponovo smanjujući vreme zastoja. Pored toga, rešenje je dizajnirano da omogući lak pristup unutrašnjim komponentama, a delovi se mogu zameniti u proseku za 15 minuta.