Makina automatike të mbështjelljes

GTS Adriatic d.o.o. > Makina automatike të mbështjelljes

MYTHO STATION

MYTHO Auto thjeshton procesin e mbështjelljes së paletës së automatizuar.

 • Redukton kostot pa asnjë reduktim të cilësisë ose shpejtësisë.
 • Operatorët ngarkojnë paleta në xhami dhe nisin makinën.
 • Prej asaj pike, procesi i mbështjelljes së paletës është plotësisht i automatizuar.
 • Kjo përfshin bishtin e filmit të prerë dhe mundësinë e saldimit të bishtit kundër paletës.
 • Operatorët pastaj përfundojnë procesin duke e shkarkuar raketën e mbështjellë nga tabela e diskut.

LIBRA STATION

Modeli LIBRA është një rrotullues automatik i krahut të krahut.

Karakteristikat:

 • Paleta standard diagonale 1710 mm (paleta 1200 x 1200 mm), paleta opsionale diagonale 1980/2120/2260 / 2400mm
 • Rregullimi i shpejtësisë së rrotullimit të dorës me rregullatorin e frekuencës Max 12 rpm *
 • Sistemi i frenimit të transportit (FTL = forca magnetike e frenimit të ngarkesës)
 • Lartësia standarde e mbështjelljes 2500 mm, lartësia opsionale 3000 mm
 • Sistemi i mbrojtjes elektrike dhe motorike IP 54
 • Kapaciteti i prodhimit 30 paleta në orë **
  ** Kushtet e shtrirjes dhe dimensionet e paletës ndikojnë në kapacitetin maksimal të prodhimit

REVOLUTION LS / HS DOUBLE

Modeli REVOLUTION ka të gjitha avantazhet e një modeli standard REVOLUTION LS / HS; megjithatë, ky sistem është i pajisur me dy mbajtës letrash sipas zgjedhjes suaj. Kjo është një ofertë unike në treg dhe garanton një rritje të prodhimit me të paktën një tjetër 25%.

 • Paleta standarde e 1710 mm (paletat 1100 x 1300 mm), opsional 2000/2270/2540/2970/3250/3390/3800/4200/4600mm
 • Shpejtësia e kthesës e rregullueshme e dorezës e lehtësuar nga një ndërrues i frekuencës Max 30 rpm *
 • Sistemi i frenimit të transportit (FTL = forca magnetike e frenimit të ngarkesës)
 • Lartësia standarde 2000 mm, opsionale 2200/2700/3000/3300/3700 mm
 • Zbulimi i lartësisë së mallrave me fotocellë
 • Fuqia totale e instaluar 5 Kv
 • Tensioni standard 400 V – 50/60 Hz – 3 Ph + N + T
 • Sistemi i mbrojtjes së fuqisë dhe motorit IP 54
 • Kapaciteti i prodhimit LS 95 paleta në orë ** / Kapaciteti i prodhimit HS 100 paleta në orë **
  ** Kushtet e mbështjelljes dhe dimensionet e paletës ndikojnë në kapacitetin maksimal të prodhimit